Ce studii are Jador. O să fii surprins!

21.08.2020, 11:42
Ce studii are Jador. O să fii surprins!
Ce studii are Jador. O să fii surprins!

Jador este un cunoscut artist, însă publicul nu știe ce studii are de fapt acesta. Fostul concurent de la emisiunea ”Puterea Dragostei” este absolvent de facultate.

Conform viva.ro, Jador provine dintr-o familie modestă din Bacău. Jador a venit în București, unde a făcut studii universitare în cadrul unei facultăți de prestigiu.

Jador a absolvit ASE-ul în iulie 2017, la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, fiind licenţiat în Ştiinţe Economice – domeniul Economie şi afaceri internaţionale.

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, a spus artistul.

A fost dat afară de la liceu

Jador dezvăluia în cadrul show-ului ”Puterea Dragostei” că a fost dat afară de la liceu pentru că era obraznic.

„Nu am apreciat niciodată. Aveam un lac și tata muncea acolo și venea ars pe față de la frig. I se lua pielea de pe față. Lua cinci lei pe zi și nu apreciam. El muncea cinci zile și îmi dădea 35 de lei, ca să mă țină la liceu. Dacă realizam eu atunci… Cea mai rea chestie care mi s-a întâmplat a fost că m-au dat afară din liceu pentru că eram obraznic. M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț”, mărturisea el.

”Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată. Nu m-au încurajat nici să dau bacul. Probabil nu mai aveau speranțe, că eram un copil depravat. Eram un copil nenorocit, un rău, și probabil și-au pierdut speranța. M-au dat afara din liceu ca m-am bătut cu unul”, mai spunea artistul.

Jador, două emisiuni la Antenă

Potrivit revistei Viva, Jador va apărea la două emisiuni de la Antenă. Prima emisiune va începe din toamnă și este mult cunoscutul show prezentat de Nea Mărin la Antena 1. În emisiunea lui Nea Mărin, Jador va fi alături de Ruby, Shift și Lino Golden.

De asemenea, Jador va avea și un reality-show la Antena Stars, în care toată lumea va vedea cum decurge viața artistului de zi cu zi.

”Alături de mine este cameramanul de la Antena Stars. O să apară o emisiune despre viața și lucrurile pe care le fac, despre ce se întâmplă la cântări și cu fetele, cu gagicile… Asta va fi relatat în emisiune. De asta nici nu prea am mai făcut vloguri, ca să vedeți în emisiune totul. M-au prins în chiloți, în toate ipostazele. O să apară un serial cu viața lui Jador pe Antena Stars”, a declarat Jador, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...