Mărturisirile Lidiei Buble. ”Îmi era foarte frică de reacția părinților mei”

20.08.2020, 10:43
Mărturisirile Lidiei Buble. ”Îmi era foarte frică de reacția părinților mei”
Mărturisirile Lidiei Buble. ”Îmi era foarte frică de reacția părinților mei”

Cântăreața Lidia Buble a vorbit despre începuturile sale în muzică. Artista a oferit amănunte mai puțin cunoscute.

Lidia Buble a acordat un interviu pentru revista Viva. Printre altele, cântăreața a dezvăluit care a fost momentul în care succesul a copleșit-o.

”Când am înregistrat „Noi simțim la fel”, toată lumea era încântată, radiourile plăceau piesa, iar eu i-am spus lui Adi să păstreze melodia și să nu fie difuzată pe radio, pentru că îmi era foarte frică de reacția părinților mei”, a mărturisit vedeta.

Ea a explicat și care a fost momentul care i-a schimbat cariera.

”Cu siguranță, când am pășit, pentru prima oară, în studioul lui Adi Sînă, atunci când mi-am însoțit prietena să tragă voci pentru o piesă. M-a rugat și pe mine Adi să încerc, ușor neîncrezător, și de acolo a început drumul meu spre muzică”, a mai spus Lidia Buble pentru sursa citată.

S-a separat de Răzvan Simion după cinci ani de relație

Artista a trăit o poveste de dragoste cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.  Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

La o emisiune de televiziune, Lidia Buble a făcut declarații despre cel care i-a fost partener de viață până de curând.

”Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că și-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri.

Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a declarat Lidia Buble.

Artista a mărturisit că cel mai mult a durut-o faptul că a fost judecată pentru despărțirea lui Răzvan Simion de soția sa, Diana Simion.

”Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”, a mai spus vedeta.

citește și...