Mărturisirile dureroase ale văduvei lui Dan Spătaru. ”Cred că Dan a murit așa cu o neîmplinire”

31.10.2022, 16:36
Mărturisirile dureroase ale văduvei lui Dan Spătaru. ”Cred că Dan a murit așa cu o neîmplinire”
Mărturisirile dureroase ale văduvei lui Dan Spătaru.

Sidonia Spătaru, văduva regretatului artist Dan Spătaru, a făcut mărturisiri despre viața sa ș despre cel care i-a fost partener de viață. Acesta a dezvăluit care a fost marele regret al celebrulu artist Dan Spătaru. ”Cred că Dan a murit așa cu o neîmplinire”, a declarat văduva lui Dan Spătaru într-un interviu.

Sidonia Spătaru a fost partenera de viață a celebrului cântăreț Dan Spătaru, din mariajul lor rezultând o fată, Dana. Dan Spătaru s-a stins din viață în urma unui infarct în dimineața de 8 septembrie 2004.

În cadrul unui intervu pentru revista Viva, Sidonia Spărtaru a făcut mărturisiri dureroase despre cel care i-a fost partener de viață, dezvăluind că acesta a avut un mare regret.

Mărturisirile dureroase ale văduvei lui Dan Spătaru. ”Dan și-a dorit enorm de mult ca să-și vadă nepotul sau nepoata”

„Au trecut și trec în continuare foarte greu. Deși, când auzi cifra… ce repede, parcă, repede au trecut. Pentru că totuși sunt 18 ani, trebuie să ne obișnuim și să mergem mai departe, pentru că asta e viața. Cred că Dan a murit așa cu o neîmplinire. Era Dana însărcinată și avea patru luni și jumătate și când i-a spus acest lucru, că o să devină mamă și că îl face bunic. Dan și-a dorit enorm de mult ca să-și vadă nepotul sau nepoata. Totdeauna spunea: ”Dar Dana nu ne face și nouă un nepot sau o nepoțică?”. Și eu spuneam că ”Depinde de ei, când o vrea Dumnezeu”. Și asta a fost, că nu a apucat să își vadă nepotul”, a dezvăluit Sidonia Spătaru pentru sursa ma sus-menționată.

”În schimb, Maria a copiat foarte mult și gesturi și ochii. Ochii sunt ai lui cu genele alea întoarse, cu urechea muzicală. S-a apucat de cântat, apoi s-a lăsat și de canto. Așa-s copii, încă nu știu pe ce făgaș să plece. Acum deja e în clasa a Xll. Se pregătește pentru Medicină”, a mai spus văduva lu Dan Spătaru.

citește și...