Cum arată văduva lui Dan Spătaru, la 15 ani de la moartea artistului

15.10.2019, 11:24
Cum arată văduva lui Dan Spătaru, la 15 ani de la moartea artistului
Cum arată acum văduva lui Dan Spătaru

Au trecut 15 ani de la moartea lui Dan Spătaru, timp în care văduva sa, Sida, nu l-a uitat și a făcut tot posibilul să îl comemoreze cu diferite ocazii. Iată cum arată acum marea iubire a regretatului artist. 

Dan Spătaru și soția sa au fost împreună timp de 30 de ani și au trăit o poveste de dragoste desprinsă din filmele romantice, deși între ei exista o diferență de vârstă de 20 de ani. 

Cum arată acum văduva lui Dan Spătaru

„Ne-am cunoscut la un turneu în ţară, a fost dragoste la prima vedere. Dan Spătaru era cap de afiş, un tânăr chipeş şi şarmant,  eu eram balerină, m-a cucerit cu trandafiri roşii. Era un romantic incurabil, un adevărat cavaler. Povestea noastră a fost ca în basme. Când ne-am mutat împreună, nu exista zi să nu-mi aducă flori, cadouri multe, de oriunde venea, aducea daruri din inimă. A fost un om deosebit, un soţ perfect”, a mărturisit Sida în urmă cu mai mulți ani. 

Ajunsă la 60 de ani, cea care i-a fost alături lui Dan Spătaru nu a dorit să îi întineze memoria în vreun fel, așa că abia în urmă cu un an s-a afișat public cu un alt bărbat. 

În 2018, fosta balerină a organizat o mare gală comemorativă în memoria lui Dan Spătaru, la Sala Palatului. Zeci de artiști consacrați au urcat pe scenă și au cântat piese ale regretatului solist. 

 

citește și...