Cum arată văduva lui Dan Spătaru, la 15 ani de la moartea artistului

15.10.2019, 11:24
Cum arată acum văduva lui Dan Spătaru

Au trecut 15 ani de la moartea lui Dan Spătaru, timp în care văduva sa, Sida, nu l-a uitat și a făcut tot posibilul să îl comemoreze cu diferite ocazii. Iată cum arată acum marea iubire a regretatului artist. 

Dan Spătaru și soția sa au fost împreună timp de 30 de ani și au trăit o poveste de dragoste desprinsă din filmele romantice, deși între ei exista o diferență de vârstă de 20 de ani. 

Cum arată acum văduva lui Dan Spătaru

„Ne-am cunoscut la un turneu în ţară, a fost dragoste la prima vedere. Dan Spătaru era cap de afiş, un tânăr chipeş şi şarmant,  eu eram balerină, m-a cucerit cu trandafiri roşii. Era un romantic incurabil, un adevărat cavaler. Povestea noastră a fost ca în basme. Când ne-am mutat împreună, nu exista zi să nu-mi aducă flori, cadouri multe, de oriunde venea, aducea daruri din inimă. A fost un om deosebit, un soţ perfect”, a mărturisit Sida în urmă cu mai mulți ani. 

Ajunsă la 60 de ani, cea care i-a fost alături lui Dan Spătaru nu a dorit să îi întineze memoria în vreun fel, așa că abia în urmă cu un an s-a afișat public cu un alt bărbat. 

În 2018, fosta balerină a organizat o mare gală comemorativă în memoria lui Dan Spătaru, la Sala Palatului. Zeci de artiști consacrați au urcat pe scenă și au cântat piese ale regretatului solist.