VIDEO / Mărturisirea dureroasă a văduvei lui Dan Spătaru. ”Sufăr de o depresie încă de când a murit”

06.07.2021, 16:19
VIDEO / Mărturisirea dureroasă a văduvei lui Dan Spătaru. ”Sufăr de o depresie încă de când a murit”
VIDEO / Mărturisirea dureroasă a văduvei lui Dan Spătaru. ”Sufăr de o depresie încă de când a murit”

Sidonia Spătaru, văduva regretatului artist Dan Spătaru, a făcut mărturisiri despre iața sa. Acesta a vorbit despre viața sa din prezent și despre problemele de sănătate cu care se confruntă. De asemenea, văduva lui Dan Spătaru a afirmat că  suferă de depresie încă de când a încetat din viață legendarul cântăreț.

Sidonia Spătaru a fost partenera de viață a celebrului cântăreț Dan Spătaru, din mariajul lor rezultând o fată, Dana. Dan Spătaru s-a stins din viață în urma unui infarct în dimineața de 8 septembrie 2004.

La 16 ani de la moartea artistului, Sidonia Spătaru a vorbit despre viața sa din prezent, afirmând că se luptă cu depresia de când partenerul său a murit.

Mărturisirea dureroasă a văduvei lui Dan Spătaru. ”Singurătatea mă apasă de când s-a dus el”

Sidonia Spătaru a mărturisit, într-un interviu pentru click.ro, că o apasă singurătatea de când nu mai este Dan Spătaru. În plus, aceasta se confruntă și cu probleme de sănătate. Vineri, 2 iulie, a intrat în operație la Spitalul Militar pentru a-și rezolva problemele de sănătate. ”Eu sunt un om activ, dar când te vezi la pat nu e bine. Toată viața mea am fost un om activ. Cum să pot face ceva într-un picior? Situația aceasta m-a dat peste cap. Și așa sufăr de o depresie încă de când a murit Dan. Acum, ea s-a accentuat. Nu mai am un moral bun, văd negru totul… Pe 8 septembrie se împlinesc 16 ani de când a plecat soțul meu. Singurătatea mă apasă de când s-a dus el… Nu știam cum se manifestă depresia. Nu suportam nimic, nici televizor, nu am știut că e atât de rea boala aceasta”, a declarat văduva lui Dan Spătaru.

”Din cauza unui nerv, nu simțeam laba piciorului. Și acum stau în casă de două luni, pentru că nu pot să merg. Am fost la Spitalul Militar unde mă voi opera de hernie de disc, la medicul la care s-a operat și Dan (n.r. Dan Spătaru). Sunt pe mâini bune. Vineri (2 iulie – n.r.) e operația, de aceea sunt așa agitată. Nu este o operație ușoară. Cred în Dumnezeu, sunt un bun creștin și cred că va fi bine, iar recuperarea trebuie să o fac undeva aproape de casă, să nu merg mult”, a mai spus acesta pentru sursa citată anterior.

citește și...