Mărturisirile dureroase ale Oanei Radu. ”Am avut parte de violență fizică și verbală”

28.10.2021, 15:05
Mărturisirile dureroase ale Oanei Radu. ”Am avut parte de violență fizică și verbală”
Mărturisirile dureroase ale Oanei Radu. ”Am avut parte de violență fizică și verbală”

Cântăreața Oana Radu, în vârstă de 27 de ani, a dat detalii dureroase din viața sa personală. Artista a povestit că a avut parte de parteneri nepotriviți de-a lungul anilor. ”Am avut parte de violență fizică și verbală”, a mărturisit Oana Radu în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru emiisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

Oana Radu a acordat un interviu pentru emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, unde a făcut mărturisiri dureroase din viața sa personală.

Artista a povestit că a avut parte de parteneri nepotriviți de-a lungul anilor și că la un moment dat a fost victima violenței fizice și verbale.

Mărturisirile dureroase ale Oanei Radu. ”Eu am fost în iad”

“Am intrat la un moment dat în niște relații greșite, pentru că atunci când nu te place cine vrei tu, accepți ce se poate. Eu am fost în iad. Acele senzații pe care le ai sunt iadul pe Pământ. Am avut parte de violență fizică și verbală. N-am făcut nimic, am stat acolo. N-am plecat. La vârsta pe care o aveam atunci credeam că oamenii se pot schimba. Atunci nu aveam încrederea că o să poată să mă iubească cineva vreodată, din cauza frustrărilor pe care le aveam”, a declarat Oana Radu, notează wowbiz.ro.

În urmă cu câțiva ani, Oana Radu și-a pierdut iubitul, Alin, care a fost incendiat într-un bloc din Craiova. Cântăreața a afrmat că cel mai dur moment al vieții ei a fost cel în care fostul iubit și-a pierdut viața: “Pentru mine au fost doi ani de anxietate. Cel mai dur moment din viața mea are legătură cu moartea lui Alin, deși la momentul respectiv nu am reușit să-mi exprim foarte bine durerea, nici eu nu înțelegeam ce se întâmplă. Eram atât de șocată de ceea ce trăiam, eram pe calmante, cumva mă simțeam vinovată că eu trăiesc și el nu”.

Oana Radu este căsătorită cu Cătălin Dobrescu

Cântăreața Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, și-au unit destinele în data de 20 august 2020. Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului.  Oana Radu a fost întrebată în cadrul unui interviu despre eventualitatea de a deveni mămică.

„Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm. Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie”, a răspuns cântăreața.

citește și...