Mărturisirile dureroase ale lui Cătălin Botezatu. ”Fix în ziua în care m-am operat s-a operat și el”

26.04.2021, 11:00
Mărturisirile dureroase ale lui Cătălin Botezatu. ”Fix în ziua în care m-am operat s-a operat și el”
Mărturisirile dureroase ale lui Cătălin Botezatu. ”Fix în ziua în care m-am operat s-a operat și el”

Designerul Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri. Acesta a dezvăluit că tatăl său a fost operat fix în aceeași zi când și el a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Cătălin Botezatu a dezvăluit că, în urmă cu ceva vreme, tatăl său a suferit o operație în aceeași zi cu el. „Pe tatăl meu… a fost o chestie urâtă pentru că el cu un an înainte de a se întâmpla asta, el s-a îmbolnăvit și el de un cancer la plămâni, l-am ajutat, am fost lângă el, dar din păcate fix în ziua în care m-am operat s-a operat și el, aici în România. Fără să știm unul de celălalt”, a spus creatorul de modă, potrivit spynews.ro.

Designerul a mai povestit că mama sa nu a știut despre problemele sale de sănătate: „Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei. Nu am vrut să o expun, abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile. A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă”.

Cătălin Botezatu, despre momentele dificile din viața sa

Designerul Cătălin Botezatu a făcut recent dezvăluiri despre cele mai dificile momente din viața sa. Acesta a trecut  prin clipe grele.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Cătălin Botezatu a făcut declarații despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

„Am avut cancer, am suferit 5 operaraţii. 11 medici mi-au făcut analizele, nu aveam răspuns, credeam că am complicaţii din cauza operaţiilor, dar totul era din cauza pierderii mari de sânge. Aveam probleme la rinichi şi multe alte complicaţii. Am fost în Turcia, dar să ştiţi că am găsit remediu aici, în România. Anul acesta am avut parte de cea mai tristă aniversare din viaţa mea. Eram la medic, am ţinut totul secret, nu voiam să vorbesc cu nimeni. Eram obişnuit cu marile petreceri de 500 de persoane. Mi-au lipsit prietenii mei, petrecerile. E foarte greu. Prietenii mi-au dat telefon, dar când eşti în asemenea situaţii tot singur te simţi”, a mărturisit el.

 

citește și...