Mărturisirile Dianei Dumitrescu. ”Nu mă mai regăsesc în zona asta de televiziune și de emisiuni”

11.08.2021, 16:45
Mărturisirile Dianei Dumitrescu. ”Nu mă mai regăsesc în zona asta de televiziune și de emisiuni”
Mărturisirile Dianei Dumitrescu. ”Nu mă mai regăsesc în zona asta de televiziune și de emisiuni”

Actrița Diana Dumitrescu, în vârstă de 37 de ani, a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu. Vedeta a vorbit despre aparițiile sale la TV. ”Nu mă mai regăsesc în zona asta de televiziune și de emisiuni”, a explicat ea. Diana Dumitrescu a dezvăluit și cu ce se ocupă în prezent, dezvăluind în ce afaceri este implicată.

Diana Dumitrescu este mămica unui băiețel pe nume Carol. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit atunci, în secret, cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion. În luna iunie a acestui an, Diana Dumitrescu a aniversat șase ani de relație cu actualul său partener.

În ceea ce privește cariera, Diana Dumitrescu a jucat în numeroase seriale de televiziune și a participat la diverse emisiuni. Cea mai recentă emisiune pe care a moderat-o a fost ”Mireasa”, de la Antena 1. Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, Diana Dumitrescu a vorbit despre rteleviziune, dar și despre activitățile în care este implicată în prezent.

Mărturisirile Dianei Dumitrescu. ”Mi se pare ciudat să fiu invitată și să vorbesc despre aceleași lucruri”

„Eu n-am dispărut niciodată (n.r. din spațiul public), doar că nu am mai pus accent și am refuzat foarte multe invitații la emisiuni, pentru că nu mă mai regăsesc în zona asta de televiziune și de emisiuni. Practic, mi se pare ciudat să fiu invitată și să vorbesc despre aceleași lucruri, gen cum îmi cresc copilul, pentru că altceva nu am mai făcut în ultima perioadă”, a declarat Diana Dumitrescu.

Vedeta a dat detalii și despre activitățile pe care le are în prezent. ”Acum sunt super ocupată pentru că îmi dezvolt o nouă afacere – mult spus afacere, este un hobby pe care vreau să îl transform ușor, ușor într-o afacere și sper eu să-mi iasă. Am făcut niște cursuri de florist și mă joc cu florile foarte mult și îmi place să fac asta, de acolo toată treaba cu business-ul, în sensul că aș vrea să mă apuc de decorat pentru evenimente gen nunți, botezuri sau poate petreceri. Fac design pentru un restaurant acum, am de lucru exact în zona asta în care îmi place să pun mâna la treabă și sunt foarte fericită că mi-au cumpărat prima mea mașină de șlefuit”, a explicat aceasta.

citește și...