Diana Dumitrescu, despre cele mai dificile momente din viața sa. ”Perioada aia m-a pus la pământ, efectiv”

30.06.2020, 12:26
Diana Dumitrescu, despre cele mai dificile momente din viața sa. ”Perioada aia m-a pus la pământ, efectiv”
Diana Dumitrescu, despre cele mai dificile momente din viața sa. ”Perioada aia m-a pus la pământ, efectiv”

Diana Dumitrescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioadele dificile prin care a trecut după divorțul de primul său soț și după ce a rămas fără loc de muncă.

Diana Dumitrescu este mămica unui băiețel. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion.

Vedeta a mărturisit, pentru publicația Formula AS, că i-a fost foarte greu după divorțul de primul ei soț. De asemenea, a trecut prin momente dificile și după ce a rămas fără job.

”Am jucat enorm în serialele produse de MediaPro Pictures. Ajunsesem o actriţă foarte populară, m-am măritat şi eram fericită… După o vreme însă, într-un timp destul de scurt, toată fericirea asta s-a năruit. Am divorţat, la MediaPro s-au sistat toate producţiile de seriale şi n-am mai avut de lucru, iar pentru că eu fusesem un om corect şi respectasem regulile, adică orice legătură cu „exteriorul” să se facă prin inter­mediul pr-ilor, nici nu aveam cunoştinţe în lumea filmului ori a teatrului, astfel încât să mă repliez rapid, să merg la alte cas­tinguri, să contactez alţi regizori ori producători… Uite-aşa, în modul cel mai neaşteptat, m-am trezit iar într-o situaţie critică: nu mai aveam serviciu, nu mai aveam bani, mi-era greu să-mi plătesc până şi chiria”, a declarat Diana Dumitrescu.

Vedeta a povestit și cum a reușit să se pună pe picioare.

”Perioada aia m-a pus la pământ, efectiv, dar m-am ambiţionat să mă ridic de jos şi să o iau de la capăt. Am lucrat cu mine, cu psi­hi­cul meu, şi am devenit puţin mai dură, mai tran­­şantă. Atunci am in­ventat „D’box”-ul: am în­văţat de pe internet tehnica decupajului şi am început să confecţionez nişte cutii foarte drăguţe, apoi tot felul de alte obiecte de­co­rative. Iniţial, doar aşa, pentru mine. Dar într-o zi au venit nişte prieteni în vizită şi, când mi-au văzut cutiile, au insistat că trebuie să-mi fac o pagină de Facebook şi să şi vând.

Aşa a apărut „D’box”-ul şi aşa am ieşit, practic, din pe­rioa­da aceea grea: am început să primesc o mulţime de co­menzi, să merg la târguri de specialitate şi să-mi câş­tig banii din care să trăiesc de­cent. Ţi-am povestit lu­cru­rile astea nu pentru că m-aş victimiza, ci pentru a-i face pe oameni să înțeleagă că „prin­țesele” care apar la televizor nu sunt scutite de­loc de necazuri și nu trăiesc într-o lume paralelă, unde există doar bine, și nicio­dată rău”, a completat ea.

Este prezentatoarea show-ului ”Mireasa”, de la Antena 1

Diana Dumitrescu a vorbit, într-un interviu, și despre show-ul ”Mireasa”, pe care îl prezintă la Antena 1. Ea a mărturisit că a fost susținută și încurajată de soțul ei.

”Când am primit propunerea de a participa la acest casting, recunosc că m-am gândit la mai multe lucruri. Nu mai fusesem niciodată în postura de prezentator al unei emisiuni zilnice, aşa că provocarea era una uriaşă. Nu mai jucasem nici rolul lui Cupidon vreodată, nici măcar pentru vreo prietenă, aşa că emoţiile erau şi ele pe măsură.

Mai era în joc şi faptul că mă întorceam la muncă în primele luni de viaţă ale copilului, însă soţul meu m-a încurajat foarte mult şi, ştiind că mă pot baza pe ajutorul mamei, am luat decizia să încerc. De aici, lucrurile şi-au urmat cursul firesc: am mers la un casting, la care m-am prezentat fără să mă gândesc atunci că îl voi şi lua. Apoi a venit propunerea de a prezenta emisiunea”, a spus vedeta.

citește și...