Mărturisirile de suflet ale Ilincăi Vandici. ”A fost raza mea de lumină, speranță, bunătate”

24.08.2021, 16:04
Mărturisirile de suflet ale Ilincăi Vandici. ”A fost raza mea de lumină, speranță, bunătate”
Mărturisirile de suflet ale Ilincăi Vandici. ”A fost raza mea de lumină, speranță, bunătate”

Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, a făcut mărturisiri de suflet despre părinții săi. Prezentatoarea de televiziune a vorbit despre relația cu totul specială pe care a avut-o cu tatăl ei. ”A fost raza mea de lumină, speranță, bunătate, verticalitate, exemplul de bărbat, soț, tată perfect”, a spus vedeta de la Kanal D despre tatăl său.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre părinții săi într-un interviu pentru revista Viva. Vedeta a fost profund marcată de dispariția tatălui ei, cu care a avut o relație cu totul specială.  ”Cu siguranță îl simt aproape! Dar pentru a reuși să le simți prezența, trebuie să crezi în asta și să le păstrezi mereu amintirea vie! Eu așa fac și sunt sigură că mă veghează și mă ajută, atunci când am nevoie, prin semne, vise, oameni, situații… Simt că tatăl meu este mereu lângă mine, lângă noi… ”, a spus aceasta.

Mărturisirile de suflet ale Ilincăi Vandici. ”Îl moștenesc pe tata din foarte multe puncte de vedere”

”De tata am fost foarte apropiată… Se spune că fetele au o relație specială cu tații, așa a fost și în cazul meu! A fost raza mea de lumină, speranță, bunătate, verticalitate, exemplul de bărbat, soț, tată perfect. Îmi este greu să desprind o singură imagine, amintire despre tata, pentru că toate fac parte dintr-un carusel atât de frumos! Tata a fost destul de impunător din punct de vedere al educației, nu accepta jumătăți de măsură; dacă nu excelam la școală, nu aveam voie să facem activități extrașcolare care ne făceau plăcere. Îl moștenesc pe tata din foarte multe puncte de vedere”, a declarat Ilinca Vandici.

Despre mama sa, vedeta a afirmat: ”Mama, de asemenea, a fost și este mereu alături de noi. O iubim până la cer și înapoi, este cea mai echilibrată și frumoasă ființă pe care o cunosc”.

citește și...