Mărturisirile Danielei Gyorfi. ”Eu sunt cea care nu las să plece spiritul mamei mele din casă”

13.03.2021, 15:25
Mărturisirile Danielei Gyorfi. ”Eu sunt cea care nu las să plece spiritul mamei mele din casă”
Mărturisirile Danielei Gyorfi. ”Eu sunt cea care nu las să plece spiritul mamei mele din casă”

Cântăreața Daniela Gyorfi a făcut noi mărturisiri legarte de mama sa, Anica.

Daniela Gyorfi a avut o relație extrem de apropiată cu mama sa, Anica. În 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa. Aceasta a murit la spital. Femeia suferea de cancer la plămâni, care produsese metastaze și la ficat. Mama Danielei Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor. La postul de televiziune Antena Stars, Daniela Gyorfi că trăiește, în casă, experiențe pe care nu și le poate explica. Artista a explicat că nu poate să mai stea în casa în care a locuit împreună cu mama ei, din cauză că spiritul acesteia bântuie prin apartament. “Noi am stat din 1986 în apartamentul ăsta, l-am luat de la stat. Eu refuz să văd niște lucruri. Eu sunt cea care nu las să plece spiritul mamei mele din casă pentru că îi păstrez până și cana ei, beau cu ea zilnic. Păstrez încă haine de-ale ei. Doar că nu pot s-o visez. Noi am avut doi căței, care au murit, unul imediat după ea, și altul după un an. Acum am o pisicuță care se poartă foarte ciudat, plânge noaptea, e agitată. Pe lângă faptul ca mi-a făcut praf toată mobila din casă. Am senzația că îi vede spiritul mamei mele, animalele simt. Așa am pățit si cu cățeii”, a povestit vedeta, citată de click.ro.


“I-am păstrat cana ei din care obișnuia să bea, niște tricouri, un prosop. Am păstrat câteva lucruri de-ale ei, de care sunt foarte legată. Mama era un om deosebit, nu m-am obișnuit nici acum cu dispariția ei. Am păstrat doar o parte din haine. A avut două haine de blană, am înmormantat-o cu ele. Restul le-am dat de pomană, că au trecut șapte ani de când a decedat. Dar câteva lucruri nu o să le dau niciodată. Eu beau din cana mamei mele și acum. Nu e nimic rău în a păstra vie amintirea cuiva. Nu ți se opresc lacrimile niciodată”, a completat artista.

Daniela Gyorfi vrea să se mute în casă nouă

Daniela Gyorfi a afirmat că vrea să se mute în casă nouă împreună cu familia sa.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Cei doi au împreună o fetiță, Maria.

„Vrem să ne luăm un alt apartament. Fii-mea, Maria, e cea mai încântată. Zice:”mami, te rog, ţine cont de mine, vreau o cameră mare. Cea mai mare”. Vrem să facem o investiţie, să facem şi o schimbare. Stau într-un un bloc construit în 1986. Am fost și am vizionat deja un penthouse. Şi mi-au spus aşa: ”Doamna Daniela, pentru dumneavoastră, doar 500.000 de euro. Pac, vă mutaţi în el, aveţi deja mobilă”. Am rămas perplexă. Singura entuziasmată a fost fii-mea. Aveam lift în casă, tot confortul”, a spus aceasta.

citește și...