Mărturisirile Andreei Raicu. ”Mă simțeam foarte urâtă”

09.12.2021, 12:40
Mărturisirile Andreei Raicu. ”Mă simțeam foarte urâtă”
Mărturisirile Andreei Raicu. ”Mă simțeam foarte urâtă”

Vedeta de televiziune Andreea Raicu, în vârstă de 44 de ani, a făcut mărturisiri în cadrul unei emisiuni. Aceasta a vorbit despre perioada în care nu putea ieși din casă fără a a arăta perfect și despre presiunea pe care o simțea din acest punct de vedere. ””Mă simțeam foarte urâtă și de multe ori mă întrebam de ce oare oamenii ăia mă iau în campaniile lor pentru că eu nu mă simțeam deloc frumoasă”, a declarat Andreea Raicu.

Andreea Raicu a mărturisit că se simte foarte bine așa cum este acum, însă a explicat că lucrurile nu au stat dintotdeauna așa.

Vedeta a vorbit la o emisiunea de televiziune despre perioada în care simțea mereu presiunea de a arăta perfect.

Mărturisirile Andreei Raicu. ”Am înțeles că frumusețea nu înseamnă perfecțiune”

„De ani de zile pozez fără filtre. Este o libertate minunată, pentru că atunci când nu ai încredere în tine și nu te simți frumoasă fără machiaj te simți ca într-o pușcărie. (…) Am înțeles că frumusețea nu înseamnă perfecțiune”, a declarat Andreea Raicu, notează spynews.ro.

„Erau retușate toate fotografiile la momentul respectiv pentru că nu suportam să n-am masca aceasta, să apar fără filtre. (…) Mi-am adus aminte de toate momentele în care mă urmăreau paparazzi, mi-era foarte frică, mă ascundeam în casă, îmi puneam o grămadă de ochelari, șepci și toată presiunea pe care am avut-o de-a lungul timpului în care încercam să fiu perfectă. (…) Mă simțeam foarte urâtă și de multe ori mă întrebam de ce oare oamenii ăia mă iau în campaniile lor pentru că eu nu mă simțeam deloc frumoasă. Nu mă simțeam slabă, nu simțeam că am picioarele perfecte, mi se părea că am genunchii mari, că am cearcăne, că sunt șoldurile prea mari”, a completat aceasta.

Andreea Raicu a afirmat că o călătorie în India a făcut-o să privească altfel lucrurile: ”După călătoria în India mi-am dat seama. (…) Percepția mea despre mine se schimbase și m-am acceptat și nu mai aveam nevoie de atât de mult machiaj, chiar mi se părea că mă ascunde și nu arată tot ce era natural și autentic din mine”.

Andreea Raicu, despre televiziune

Andreea Raicu a fost invitată, în urmă cu ceva timp,  la emisiunea ”Nu există nu se poate” pe care Andreea Marin o moderează la TVR2. Fosta prezentatoare de la Prima TV și-a amintit de momentul în care a ajuns să lucreze în televiziune. De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Raicu a a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes precum „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”.

 

”Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a spus Andreea Raicu.

citește și...