Mărturisirile Andreei Raicu. ”Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil”

14.06.2021, 16:34
Mărturisirile Andreei Raicu. ”Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil”
Mărturisirile Andreei Raicu. ”Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil”

La o emisiune de televiziune, Andreea Raicu a făcut mărturisiri legate de viața sa.

De-a lungul anilor, Andreea Raicu a  avut relații cu bărbați celebri din România, însă nu a ajuns niciodată la altar. Andreea Raicu a făcut confesiuni legate de viața sa personală la o emisiune de televiziune. Vedeta a explicat că a fost marcată de faptul că la un moment dat era frecvent întrebată de căsătorie și copii. „A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată. Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta”, a declarat Andreea Raicu la Digi24, citată de spynews.ro.

„Astăzi, am înțeles că am să primesc ceea ce mi se potrivește și mi se cuvine și pentru care sunt pregătită atunci când trebuie. (…) Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie. Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a mai spus vedeta.

Andreea Raicu a prezentat numeroase emisiuni la TV

Andreea Raicu a fost invitată, în urmă cu ceva timp,  la emisiunea ”Nu există nu se poate” pe care Andreea Marin o moderează la TVR2. Fosta prezentatoare de la Prima TV și-a amintit de momentul în care a ajuns să lucreze în televiziune.

De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Raicu a a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes precum „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”.

”Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a spus Andreea Raicu.

citește și...