Mărturisirile Alinei Pușcău. ”Eu am crezut că în relațiile celelalte am fost îndrăgostită, dar nu am fost, până când nu m-am descoperit pe mine”

13.12.2022, 15:35
Mărturisirile Alinei Pușcău. ”Eu am crezut că în relațiile celelalte am fost îndrăgostită, dar nu am fost, până când nu m-am descoperit pe mine”
Mărturisirile Alinei Pușcău

Modelul de talie internațională Alina Pușcău, în vârstă de 41 de ani,  s-a confesat în cadrul unui interviu. Aceasta a făcut mărturisiri din viața sa sentimentală. ”Eu am crezut că în relațiile celelalte am fost îndrăgostită, dar nu am fost, până când nu m-am descoperit pe mine”, a declarat Alina Pușcău.

Alina Pușcău este un model de talie internațională. S-a născut în februarie 1981, în București. Trăiește în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. În anul 1998 a câștigat concursului Elite Model Look, la vârsta de 16 ani.  Cel mai recent proiect de televiziune în care a fost implicată vedeta a fost show-ul ”Ferma”, de la Pro TV.

Vedeta și-a deschis sufletul în cadul unui interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a vorbit despre viața sa sentimentală.

Mărturisirile Alinei Pușcău. ”Mi-am dat seama că toate relațiile pe care le-am avut au fost toxice”

“Am fost și eu rușinoasă, am avut o grămadă de răni pe care acum le înțeleg, Dumnezeu mi-a dat noroc în viață, să pot să călătoresc, să pot să întâlnesc lume faimoasă, văd oamenii ăștia care sunt bogați, sunt faimoși, mulți dintre ei nu sunt fericiți (…) eu mi-am dorit mereu să fiu fericită”, a declarat Alina Pușcău.

“Eu am crezut că în relațiile celelalte am fost îndrăgostită, dar nu am fost, până când nu m-am descoperit pe mine (…) Nu am fost îndrăgostită, mi-am dat seama că toate relațiile pe care le-am avut au fost toxice, dar mi-au arătat ce aveam de lucrat la mine, ca să pot să întâlnesc jumătatea cealaltă, care este exact ca mine.(…) Din relația cu Vin Diesel țin minte că îmi spunea că sunt puternică și că pot să fac orice, stai puțin , tu ești star, eu nu sunt, dar mi-am dat seama apoi că nu contează asta, contează să fii un om bun. (…)

N-aveam cum să am pe cineva, să am familie, probabil eram divorțată până acum și cu un copil, dar am vrut să merg cât mai departe și să înțeleg de ce sunt eu aici pe Pământ, după aceea pot să întâlnesc dacă e să fie, dacă nu e… Cu bărbatul trebuie să te simți ca acasă, nu trebuie să fie chimia aia, că e o boală, trebuie să te simți în suflet că ești împlinită (…) Anul viitor vreau să plec din nou în Los Angeles, nu cred că aici pot să întâlnesc pe cineva, îmi e greu să înțeleg mentalitatea, am plecat de mică și am altfel de mentalitate”, a mai spus vedeta.

Alina Pușcău s-a iubit cu starul hollywoodian Vin Diesel

În urmă cu ani, Alina Pușcău  a avut o idilă cu actorul Vin Diesel. Într-un interviu pentru  emisiunea ”Teo Show”, aceasta a făcut dezvăluiri din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu starul hollywoodian Vin Diesel.

”L-am cunoscut pe Vin Diesel la 17 ani. Abia câștigasem Elite Model Look și eram toate fetele la un dinner și Vin Diesel era chiar în capăt (n.r. al mesei), avea ochelari și arata ca în Matrix. Țin minte că avea un palton de piele, totul era în piele și mă uităm ”Cine e asta cu ochelari, cine se crede el?”.(…) Am avut o relație doi ani de zile. Era timid, rușinos în fața mea, nu știu de ce. Este un om extraordinar. Este foarte liniștit și de treaba, e un om de casă, dar nu am fost pregătită pentru ceva mai serios. Îmi zicea că vrea să aibă copii, dar aveam 20 de ani, lucram foarte mult și călătoream foarte mult”, a detaliat Alina Pușcău, citată de wowbiz.ro.

citește și...