Mărturisirea Monicăi Tatoiu. ”Singura chestie când mă gândesc la moarte este să nu mă doară prea tare”

11.04.2022, 11:42
Mărturisirea Monicăi Tatoiu. ”Singura chestie când mă gândesc la moarte este să nu mă doară prea tare”
Mărturisirea Monicăi Tatoiu. ”Singura chestie când mă gândesc la moarte este să nu mă doară prea tare”

Monica Tatoiu, în vârstă de 65 de ani,  a făcut mărturisiri din viața sa. Aceasta a vorbit despre experiențele prin care a trecut. De asemenea, femeia de afaceri a vorbit și despre moarte, explicând că nu îi este frică de acel moment. ”Singura chestie când mă gândesc la moarte este să nu mă doară prea tare”, a declarat Monica Tatoiu la postul de televiziune Antena Stars.

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri. În plan personal, Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Monica Tatoiu a mai avut o căsnicie cu Radu Stoenescu.

Monica Tatoiu este recunoscută pentru faptul că spune întotdeauna lucruilor pe nume, indiferent despre ce este vorba. Aceasta a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stras în cadrul căruia a comentat, printre altele, despre unele momente dificile prin care a trecut și despre moarte.

Mărturisirea Monicăi Tatoiu. ”„Era să mor înecată, în noiembrie”

„În viață, dacă nu ai peripeții, eu mă plictisesc. Mie îmi place adrenalina. Viața este scurtă, vouă vi se pare că sunteți tineri (…). Mie nu îmi e frică. Atunci când descoperi relația cu Universul și îți dai seama că moarte este doar fizică și cea sufletească nu este, nu se întâmplă. Singura chestie când mă gândesc la moarte este să nu mă doară prea tare”, a declarat Monica Tatoiu la emisiunea ”Star Magazin”, notează spynews.ro.

Monica Tatoiu a dezvăluit că a fost la un pas să se înece în urmă cu câteva luni. „Era să mor înecată, în noiembrie, am zis: „Doamne, dacă mă înec, te rog eu să se întâmple repede, să fac ceva la inimă și să nu simt”. Frica înseamnă că credința ta nu este profundă”, a mai povestit binecunoscuta femeie de afaceri.

citește și...