Mărturisirea lui Emil Mitrache, alias alias Americanu’ din serialul ”La bloc”. ”Cât am stat 3 ani în concediu n-a mai bătut nimeni la geam”

22.07.2021, 11:06
Mărturisirea lui Emil Mitrache, alias alias Americanu’  din serialul ”La bloc”. ”Cât am stat 3 ani în concediu n-a mai bătut nimeni la geam”
Mărturisirea lui Emil Mitrache, alias alias Americanu’ din serialul ”La bloc”. ”Cât am stat 3 ani în concediu n-a mai bătut nimeni la geam”

Emil Mitrache, în vârstă de56 de ani, alias Americanu’ din serialul „La Bloc”, a fost invitat la o emisiune de televiziune, un de a făcut declarații despre viața sa. După ce nu a mai avu apariții la TV, acesta a avut numeroase joburi. Actorul Emil Mitrache a mărturisit însă că s-ar întoarce oricând în televiziune.

Ani de zile, Emil Mitrache i-a dat viață personajului Americanu’ din serialul de mare succes „La Bloc”, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

În ultima perioadă de timp, însă, acesta nu a mai lucrat în televiziune și a avut diverse joburi. Despre viața sa din prezent a făcut Emil Mitrache declarații la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D. Acesta a mărturisit că s-ar întoarce oricând la TV.


Mărturisirea lui Emil Mitrache, alias alias Americanu’ din serialul ”La bloc”. ”Aș lucra și mâine în televiziune”

“Fac peste trei săptămâni 56 de ani. Bine, știu că n-arăt, dar asta e. Am făcut și sport. Am profesat în mecanică, am fost ultima generație care am prins repartiția. Acum sunt ghid turistic. Mai întâi am avut copii și pe urmă m-am căsătorit. Aș lucra și mâine în televiziune. Cât am stat 3 ani în concediu n-a mai bătut nimeni la geam. Știi cum e, părăsești competiția și nu te mai caută nimeni”, a declarat Emil Mitrache la emisiunea moderată de Teo Trandafir, potrivit click.ro.

Actorul a fost patron de pizzerie, șofer de taxi și, mai nou, a ajuns ghid turistic. “M-a șocat… uluitor, ce-a ajuns Americanu! Știi ce mă doare? Că astea rămân. Și poate vede cineva, un angajator, de 14 ani se scrie că am probleme financiare, îți dai seama că se întreabă: ”Ăsta de 14 ani are numai probleme financiare? Dar ce face ăsta, dă în păcănele, pe femei?””, a mai spus Emil Mitrache.

citește și...