Anca Lungu, despre televiziune. ”Nu mi-e dor de studio şi prompter”

27.04.2021, 14:36
Anca Lungu, despre televiziune. ”Nu mi-e dor de studio şi prompter”
Anca Lungu, despre televiziune. ”Nu mi-e dor de studio şi prompter”

Anca Lungu a vorbit despre televiziune. Aceasta a afirmat că îi este dor de perioada în care realiza reportaje pentru Observator.

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Lungu este stabilită de ceva vreme la Nisa, în Franța, alături de partenerul ei și de cei doi copii.  În anul 2018, Anca Lungu, în vârstă de 34 de ani, părăsea pupitrul Observatorului de la Antena 1 pentru a-și întemeia o nouă familie alături de partenerul ei, Harry, de origine greacă. Anca Lungu a fost căsătorită cu Ștefan Lungu, de care a divorțat în anul 2017.  Ea este mamă a doi copii, o fetiţă Natalia, cu primul ei soţ, Ştefan Lungu, şi un băieţel, Iorgos, cu Harry Arampatzis.

Anca Lungu și-a amintit de perioada în care lucra în televiziune. ”Prezentarea ştirilor e parte a meseriei de jurnalist. Şi nu mi-e dor de studio şi prompter, ci mai degrabă de interviurile şi materialele pe care aveam libertatea să le propun şi să le realizez pentru Observator. Asta mi s-a părut mie partea cea mai plină de sens şi satisfacţie şi asta îmi lipseşte acum cel mai mult”, a declarat vedeeta pentru okmagazine.ro.

Ce spune Anca Lungu despre partenerul ei de viață

În cadrul interviului pentru sursa citată anterior, Anca Lungu a fost întrebată dacă este căsătorită sau nu cu actualul ei partener de viață, Harry Arampatzis.

”Sper că nu există prea multe persoane care nu pot dormi de grija asta. Noi ne permitem luxul acesta, de a avea o viaţă personală în adevăratul sens al cuvântului. Am ales să nu ne expunem şi să fim cât se poate de discreţi, probabil de aici şi misterul. Dar puţin mister nu strică niciodată, zic eu”, a răspuns ea.

Anca Lungu a vorbit și despre afacerea cu cosmetice a partenerului ei: ”Harry e un antreprenor talentat şi foarte dedicat. Un om care munceşte foarte mult. Un om care a creat un brand unic, care peste ani ar putea valora, într-adevăr, foarte mulţi bani. Să mă sunaţi atunci să mă întrebaţi de privilegii. Deocamdată, mă confrunt cu dezavantajele cu care se confruntă orice parteneră a unui om de afaceri. Dar îl iert pentru timpul petrecut la birou, fiindcă îmi reface mereu stocul de cosmetice gratuit”.

Despre viața sa la Nisa, vedeta a spus: ”Nu am o viaţă perfectă. Am şi eu problemele mele. Aviz celor care mă invidiază. Mulţi mă consideră norocoasă că locuiesc aici, dar nu ştiu câţi dintre ei ar fi avut curajul să facă alegerea pe care am făcut-o eu. Adaptarea la o ţară şi o viaţă nouă nu e uşoară. Dar sunt mândră că am reuşit să depăşesc cu bine perioada”.

citește și...