Actorul Tudorel Filimon a ajuns pe drumuri! Nea Popa din “La bloc” a fost executat silit și a pierdut toată averea

06.07.2020, 21:01
Actorul Tudorel Filimon a ajuns pe drumuri! Nea Popa din “La bloc” a fost executat silit și a pierdut toată averea
Actorul Tudorel Filimon a ajuns pe drumuri! Nea Popa din “La bloc” a fost executat silit și a pierdut toată averea

Tudorel Filimon, alias Nea Popa din “La bloc”, are mari probleme financiare! La cei 66 de ani ai săi, actorul ar trebui să ducă o viaţă liniştită de pensionar, însă acest lucru nu este posibil.

În urmă cu aproape cinci ani, el își pierdea casa din cartierul Andronache din cauza datoriilor imense la bănci, dar și un teren de de 7.800 mp de la Moara Vlăsiei, moştenire de la tatăl său. El era singurul proprietar al terenului aflat la marginea Bucureştiului.

Tudorel Filimon și-a pierdut toate bunurile

‘Nu pot să cred că e adevărat. Terenul ăsta îl avea de la taică’su, chiar eu am făcut succesiunea. Chiar dacă nu am mai vorbit cu el, l-am urmărit cu drag când a apărut în emisiunea “Ferma Vedetelor” şi am plâns când l-au luat cu Salvarea’, declara mătușa lui Filimon, pentru Click!, în iunie 2015.

Tudorel Filimon a fost executat silit din cauza unui credit imens luat de bancă, în valoare de 30.000 de euro.

‘Eu am împrumutat de la o bancă, iar cămătarii au preluat. Am 40 de ani de carieră, de acum începe viața, nu-i așa? (…) Am renunțat de curând la țigări, poate o să încep și o dietă. De multe ori mi-au trecut banii printre mâini, nu am strâns niciodată banii’, a mărturisit Tudorel Filimon.

A pierdut orice șansă de a-și mai recupera casa

Ultimul termen al procesului a avut loc imediat după relaxarea restricțiilor, dar nu a fost cu bun augur pentru Tudorel Filimon.

Actorul și soția lui, Drăguța Filimon, s-au luptat din răsputeri să mai salveze ceva de la creditori, însă fără niciun rezultat, scrie Wowbiz.

Pentru a mai face rost de bani, actorul de la PRO TV a participit, în 2015, la filmările reality-show-ului ‘Ferma Vedetelor’. Actorul avea un onorariu de 5.000 de euro pe participare, însă după 3 zile de la sosirea în tabără a ajuns la spital, el fiind primul concurent, din cei 12, care a părăsit concursul de la PRO TV.

Din păcate, de mai bine de 2 ani, el a fost nevoit să renunţe şi la maşina luată în leasing. Celebrul actor a fost surprins de multe ori circulând cu mijloacele de transport în comun.

citește și...