Mărturisirea Gabrielei Cristea. ”Cum să fac, cum să mă rup în două ca să fiu peste tot?”

19.04.2021, 13:36
Mărturisirea Gabrielei Cristea. ”Cum să fac, cum să mă rup în două ca să fiu peste tot?”
Mărturisirea Gabrielei Cristea. ”Cum să fac, cum să mă rup în două ca să fiu peste tot?”

Gabriela Cristea le-a făcut mărturisiri de suflet celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Gabriela Cristea s-a confesat în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare. Vedeta a povestit cât de dificil este să se împartă între familie și profesia sa. ”Eu am avut un weekend plin si tare obositor. Am dormit putin spre deloc iar aseara cand am ajuns acasa am realizat ca am stat atat de putin cu fetele. E clar ca am nevoie sa-mi vad mai departe de viata mea profesionala si chiar sa le ofer un exemplu copiilor mei prin asta, dar nu are cum sa nu ma doara sufletul ca am ratat zecile de zambete cu ele, imbratisarile rasfatate si lacrimile tragice din nimic. Offff! Mai naspa e ca si saptamana asta am sa stau cu ele atat de putin iar Victoria nici nu a deschis bine ochisorii dimineata si mi-a zis “mi-e dor de tine, mami”. Cum sa fac, cum sa ma rup in doua ca sa fiu peste tot?”, a spus perezentatoarea TV.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Gabriela Cristea are o nouă emisiune la TV

 

Începând din 29 martie, de luni până vineri, de la ora 19:00, telespectatorii Antena Stars pot urmări cea mai nouă producţie a staţiei – ”Mireasa: Urzeala soacrelor”, o extensie a reality show-ului ”Mireasa”, de la Antena 1.

Zilnic, după difuzarea ediţiei ”Mireasa” de pe Antena 1, de la ora 14:00, începând cu ora 19:00, gazda show-ului ”Mireasa – Urzeala soacrelor”, Gabriela Cristea, îi invită pe telespectatori pe Antena Stars să continue creionarea poveştilor prin dezbaterea argumentată a subiectelor zilnice alături de invitaţi speciali şi să afle detalii în premieră despre participanţi, dat fiind faptul că aceştia sunt într-o competiţie.

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă… O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile”, a spus Gabriela Cristea. 

.

citește și...