Marius Moga, în pragul disperării. ”Mă simțeam ca un impostor”

22.01.2022, 12:10
Marius Moga, în pragul disperării. ”Mă simțeam ca un impostor”
Marius Moga, despre cum a început povestea de iubire cu Bianca Lăpuște. ”A fost dragoste la prima vedere”

Marius Moga, în vârstă de 40 de ani, a căzut în capcana anxietății și nu a mai putut să facă fața emoțiilor. Acesta a fost nevoit să apeleze la ajutorul specialiștilor. Marius a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme emoționale în urma succesului pe care l-a avut. ”Te apucă un sindrom al impostorului și ai impresia că o faci prea ușor”.

Mariu Moga este unul dintre cei mai apreciați compozitori din România. Cu toate acestea, succesul fantastic de care s-a bucurat la începutul carierei a avut un impact negativ asupra sa.

Compozitorul a povestit că a ajuns să ceară ajutorul unui psiholog pentru că simțea că nu era suficient de bun și nu se putea bucura pentru realizările sale. Ajutat de un psiholog, Marius a învățat să facă față succesului să să nu se mai simtă vinovat.

Marius Moga a avut nevoie de ajutorul psihologului

„Eu am considerat întotdeauna că prima piesă pe care am avut-o No. 1 era cea mai slabă. Motivul pentru care am făcut asta este că atunci când faci foarte multe piese te apucă un sindrom al impostorului și ai impresia că o faci prea ușor și ăștia cumpără tot ce faci tu”, a dezvăluit artistul în cadrul unui interviu pentru HappyFishTv.

Marius Moga este căsătorit cu fosta prezentatoare Bianca Lăpuște, iar împreună sunt părinții unei fetițe.

„Face ce face omul meu și fiecare an trece cu sens, cu realizări și face timpul să conteze. E tot mai complet și mai frumos. Mă bucur enorm că îl am și că învăț câte ceva de la el în fiecare zi, îi cunosc sufletul tot mai mult și reușesc să-i descifrez câte puțin mintea indescifrabilă. Marius e o imensitate de creativitate și încheie anul cu multe planuri, atât pentru DeMoga Music, cât și pentru restul activităților pe care le are pe plan profesional, și până în ultima zi a anului pune cărămizi la proiectele sale inovatoare. A fost un an plin și frumos, ne avem toți trei unul pe altul, așa că, avem tot ce ne dorim”, spune Bianca Moga despre partenerul ei de viață.

Marius continuă să colaboreze cu mulți muzicieni români, îndeosebi în calitate de compozitor. A lucrat cu Akcent, 3rei Sud Est, Anda Adam, Andreea Bălan, Blondy, Corina, Creăm, Hi-Q, Simona Nae, Paula Seling, Simplu.

citește și...