Marius Moga, un tătic împlinit. Ce spune despre fiica sa

11.08.2021, 15:14
Marius Moga, un tătic împlinit. Ce spune despre fiica sa
Marius Moga, un tătic împlinit. Ce spune despre fiica sa

Marius Moga, în vârstă de 39 de ani, are toate motivele să se declare un bărbat împlinit. Are o carieră de succes, dar și o familie extraordinar de frumoasă alături de Bianca Lăpuște și de fiica lor, Maria. Muzicianul a dat detalii despre fetița sa într-un interviu, unde a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute.

Marius Moga este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, acesta a scos numeroase hituri alături de artiști celebri.

A fost antrenor la emisiunea ”Vocea României”, iar acum este jurat la ”SuperStar România”, show care va fi difuzat de postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria. Despre fetița lui de șase ani a dat detalii Marius Moga într-un interviu pentru revista Viva. ”Maria seamănă cu amândoi la temperament, fizic aș înclina să spun că mai mult cu Bianca”, a declarat el.

Marius Moga, un tătic împlinit. ”Avem o conexiune cu adevărat specială eu cu Maria”

”Avem o conexiune cu adevărat specială eu cu Maria, este fata tatei, ne place să ne jucăm, atât eu cât și Bianca, să pătrundem în lumea ei. Ne place să găsim mereu activități noi și să descoperim ce îi place să facă, vrem să o ajutăm să își găsească personalitatea ei, să nu îi impunem cum să fie”, a spus Marius Moga despre fiica sa.

Întrebat ce fel de părinți sunt el și soția sa, Bianca Lăpuște, Marius Moga a răspuns: ”Suntem prietenii și sprijinul ei. Sau, cel puțin, asta încercăm. Vrem să îi creăm cel mai bun mediu de dezvoltare, să o lăsăm să fie creativă și să descopere ce își dorește, îi oferim informația pentru a obține ce vrea, deși avem grijă să nu-i lipsească nimic. Și ne punem în pielea ei. Suntem, mai degrabă, adepții explicațiilor raționale și ai empatiei, fără a folosi impunerea prea des. Dacă nu o convingem, cedăm și îi cerem asumare. Bianca petrece mult timp cu ea și creează reguli, dar și eu le am pe ale mele. Cumva, nu am împărțit roluri contrastante și ne completăm, situație cu situație”.

citește și...