Marius Moga spune tot despre el. ”Sunt enervant. Par arogant câteodată”

09.08.2021, 12:49
Marius Moga spune tot despre el. ”Sunt enervant. Par arogant câteodată”
Marius Moga spune tot despre el. ”Sunt enervant. Par arogant câteodată”

Binecunoscutul artist Marius Moga, în vârstă de 39 de ani, a scos la iveală detalii mai puțin știute despre el. ”Sunt enervant. Par arogant câteodată”, a explicat acesta în cadrul unui interviu. Marius Moga este în prezent jurat la emisiunea ”SuperStar România”, care urmează să fie difuzată de postul de televiziune Pro TV.

Marius Moga este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, acesta a scos numeroase hituri alături de artiști celebri.

A fost antrenor la emisiunea ”Vocea României”, iar acum este jurat la ”SuperStar România”, show care va fi difuzat de postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria.

Marius Moga spune tot despre el. ”Este o mască foarte bine creată”

Marius Moga a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre el într-un interviu pentru Pro TV Plus. Intransigența cu care privește actul artistic l-a făcut să înțeleagă că uneori e antipatic.

„Sunt enervant pentru unii artiști pentru că le cer prea multe lucruri, ca și cum nu și-au ales asta în viață, să facă. Și eu le aduc aminte că ei și-au ales. Par arogant, câteodată. E o mască foarte bine creată, pentru că altfel m-aș sensibiliza la prea multe momente”, a spus Marius Moga.

Marius Moga, detalii despre viața de familie

Marius Moga a explicat, în cadrul unui podcast,  cum s-a schimbat viața sa în momentul în care a venit pe lume fiica sa și a Biancăi Lăpuște, Maria. Acesta a afirmat că inițial își dorea să fie tată de băiat.

„Eu îmi doream să am băiat, nu știu de ce, poate că erau eu și cu frate-miu, că ducem mai departe numele, dar când s-a născut fiică-mea, m-am înmuiat. Mi-am dat seama că e bine să fii și vulnerabil. Noi, băieții, suntem învățați de mici că nu trebuie să plângem, că noi suntem duri (…). Când ai o fată, ea îți arată că nu poți să o educi așa cum mă lua tata pe mine, de exemplu. Nu am avut niciun model despre cum să vorbesc cu ea și atunci a trebuit să resetez tot”, a declarat Marius Moga, potrivit revistei Unica.

citește și...