Marius Manole, atac la TVR. ”Văd totuși că pentru unii au existat bani. Mulți. Pentru mizeria aia de Revelion au existat”

06.01.2021, 13:02
Marius Manole, atac la TVR. ”Văd totuși că pentru unii au existat bani. Mulți. Pentru mizeria aia de Revelion au existat”
Marius Manole, atac la TVR. ”Văd totuși că pentru unii au existat bani. Mulți. Pentru mizeria aia de Revelion au existat”

Actorul Marius Manole a comentat și el în mediul online pe marginea programului de Revelion 2021 de la Televiziunea Națională.

Mugur Mihăescu, în vârstă de 53 de ani, a putut fi văzut în noaptea dintre ani la TVR 1, în show-ul “Revelion la mine acas’”, difuzat în data de 31 decembrie 2020, de la ora 23.00.

Programul de Revelion 2021 transmis de Televiziunea Națională, în care au apărut Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu și Dan Bittman,  a stârnit numeroase controverse, mulți criticând show-ul respectiv și comentând pe marginea sumelor de bani cheltuite de TVR cu acest program.

Marius Manole, reacție după Revelionul 2021 de la TVR

Actorul Marius Manole a recaționat și el la adresa TVR după difuzarea programului de Revelion 2021.

Artistul a afirmat că ar fi trebuit să înceapă filmările pentru un lungmetraj la TVR în luna noiembrie a anului trecut, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, după ce i s-a spus că nu mai sunt bani pentru proiectul respectiv. Între timp, proiectul a fost reluat cu alți artiști.

”La inceputul lunii noiembrie trebuia sa incep filmarile pentru un lungmetraj facut la TVR. Scenariul gata, distributia gata … urma sa discutam partea financiara. Am fost sunat de catre producatorii tvr care mi-au spus ca nu sunt bani, ca e un proiect de suflet si ca ar trebui sa filmam aproape gratis. Sigur ca am refuzat. Era ceva foarte greu, zile lungi de filmare in frig, fara conditii ca de, nu erau bani. Vad totusi ca pentru unii au existat bani. Multi. Pentru mizeria aia de Revelion au existat. Pentru un film nu. Aproape toti din distributie am refuzat proiectul. Totusi, aflu ca am fost inlocuiti cu alti actori care au acceptat sa filmeze pe suma respectiva. Si acum va intreb… de ce dragi colegi? Ne plangem ca nu suntem respectati, ca nu ne sunt respectate drepturile si ca producatorii isi bat joc de noi si de munca noastra. Pai nu ne meritam noi soarta? Stiam ca sunt bani. Stiam ca nu e un proiect particular…  Nu ma refer aici la colegii independeti pe care-i inteleg. Ma refer la cei angajati care au un venit sigur. Bafta, sper sa merite efortul si sacrificiul vostru. #tvr”, a scris Marius Manole în mediul online.

 

citește și...