Marius Elisei refuză să mai vorbească cu Oana Roman. Ce le-a dezvăluit vedeta fanilor

04.01.2021, 10:20
Marius Elisei refuză să mai vorbească cu Oana Roman. Ce le-a dezvăluit vedeta fanilor
Marius Elisei refuză să mai vorbească cu Oana Roman. Ce le-a dezvăluit vedeta fanilor

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu scântei la finalul anului 2020. Vedeta a anunțat pe pagina ei de Instagram că s-a separat de tatăl fiicei sale, Isabela. 

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după șase ani de mariaj. Fiica lui Petre Roman a fost părăsită de Marius Elisei în prag de sărbători, pentru o altă femeie.

Oana Roman, părăsită de Marius Elisei

‘Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns.

Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea’, spunea vedeta la finalul lui 2020.

Ea a explicat că a trebuit să se conformeze cu decizia luată de soțul său. Deși nu și-a dorit această despărțire, nu prea a avut ce să facă. Cei doi nu mai locuiesc împreună, după ce Marius Elisei a decis să plece din casa acesteia.

Oana Roman s-a suferit enorm și s-a confesat prietenilor de pe Instagram. Ea a recunoscut că nu mai păstrează legătura cu Marius, deși ar mai avea multe lucruri de lămurit.

‘Eu mi-aș dori, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătura cu Iza, dar doar eu îmi doresc asta’, le-a dezvăluit Oana Roman internauților care au întrebat-o dacă mai vorbește cu Marius.

Marius Elisei s-a îndrăgostit de altă femeie

Marius Elisei a decis să se despartă de Oana Roman pentru o altă femeie de care se pare că este îndrăgostit-lulea. Din informațiile prezentate de Playtech.ro, bărbatul și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua iubită.

‘El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită.

Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc’, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

citește și...