Marius de la ‘Puterea dragostei’ a rupt tăcerea despre separarea de Andreea Pirui. De ce nu vrea să o mai vadă

29.10.2020, 14:24
Marius de la 'Puterea dragostei' a rupt tăcerea despre separarea de Andreea Pirui. De ce nu vrea să o mai vadă
Marius de la 'Puterea dragostei' a rupt tăcerea despre separarea de Andreea Pirui. De ce nu vrea să o mai vadă

Marius de la ‘Puterea dragostei’ a rupt tăcerea despre separarea de Andreea Pirui. Cei doi foști concurenți de la ‘Puterea dragostei’ au rupt logodna, după ce în urmă cu câteva luni erau deciși să se căsătorească.

Andreea Pirui a fost cerută de soție pe 14 august, chiar de ziua ei de naștere! Marius a explicat motivele pentru care a decis să rupă legătura cu Andreea Pirui.

Într-un interviu pentru emisiunea ‘Totul despre Puterea dragostei’, realizată de Cornelia Ionescu, tânărul a mărturisit că cererea în căsătorie a fost din impuls, deși existau probleme în relația lor.

Marius de la ‘Puterea dragostei’ s-a despărțit de Andreea Pirui

‘Cererea în căsătorie a fost tot din impuls, nu a fost o chestie gândită, o chestie care am crezut că o să ne schimbe în bine… Într-o relație când nu mai merg niște chestii, zic „hai să fac ceva”, „hai să o cer”, „hai să facem un copil”, pentru că lucrurile astea de obicei te unesc. Dar pe noi nu ne-a unit mai mult, discuțiile au fost aceleași, certurile au fost aceleași, nu au fost chestii de înșelat sau gelozie, noi nu am avut problema asta, pur și simplu suntem prea diferiți.

Ea vine dintr-o zonă a țării, eu vin din altă zonă. Eu am un stil de viață, ea are un alt stil de viață. Noi nu aveam chestii în comun, nu ne plăcea să facem acelși lucruri, nu ne plăcea să mergem în aceleați locuri, nu ne plăcea să ieșim cu aceleași persoane. Ea voia să iasă cu anumite persoane și cu o anumită categorie, eu voiam să ies cu alte persoane, dintr-o altă categorie. De acolo plecau discuțiile’, a declarat Marius, fost concurent la ‘Puterea dragostei’.

Nu vrea să mai audă de blondină

Mai mult de atât, Marius a dezvăluit că nu mai vrea să o vadă o perioadă pe fosta lui iubită și logodnică, fiindcă asta i-ar face mai mult rău.

‘Pe Andreea nu aș vrea să o mai văd o perioadă. Nu îmi face bine pentru că, așa cum spune ea că sunt o persoană rece, dacă eram o persoană atât de rece și atât de fermă pe cât zice ea. Noi nu mai aveam ce să rezolvăm, știam doar că nu lua unul sau altul taurul de coarnei, mergeam așa din inerție. Și când a fost ea plecată, vorbeam mai mult prietenște. Nu cred că am putea să mai rezolvăm nimic, pentru că e diferență de gândire. Într-o casă trebuie să te completezi. Am crezut că cererea în căsătorie o să ne unească și că o să lăsăm amânoi din orgolii ca să evolueze relația, dar nu ne-a ajutat’, a mai conchis acesta.

Andreea Pirui și Marius de la ‘Puterea dragostei’, diagnosticați pozitiv cu coronavirus

‘Bună, dragii mei. N-am mai postat de câteva zile pentru că m-am simțit foarte rău, m-a durut foarte tare capul și m-am dus la spital să-mi fac un test de corona. A ieșit pozitiv, așa că stau în casă, două săptămâni stau izolată, iau medicamente, trebuie să am grijă de mine. I-am dat și lui Marius. Credeți în virus, nici eu n-am crezut, dar uite că există. Aveți grijă de voi, purtați masă și spălați-va pe mâini’, a fost mesajul Andreei Pirui, de pe Instagram.

Andreea Pirui a fost concurentă în sezonul 2 ‘Puterea dragostei’! În competiția de la Kanal D, blondina a avut o relație de scurtă durată cu Livian Pop, însă a preferat să plece acasă alături de Marius.

citește și...