Andreea Pirui și Marius de la ‘Puterea dragostei’, diagnosticați pozitiv cu coronavirus! Ce anunț a făcut fosta concurentă

14.10.2020, 15:15
Andreea Pirui și Marius de la 'Puterea dragostei', diagnosticați pozitiv cu coronavirus! Ce anunț a făcut fosta concurentă
Andreea Pirui și Marius de la 'Puterea dragostei', diagnosticați pozitiv cu coronavirus! Ce anunț a făcut fosta concurentă

Andreea Pirui și Marius de la ‘Puterea dragostei’ au fost diagnosticați pozitiv cu coronavirus! În ultima perioadă, blondina nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, iar fanii s-au îngrijorat. Blondina le-a dat o veste tristă fanilor virtuali.

Andreea Pirui are coronavirus

Fosta concurentă de la ‘Puterea dragostei’ a mărturisit că a fost infectată cu COVID-19, dar și partenerul ei, Marius. În prezent, cei doi se află în izolare pentru două săptămâni.

‘Bună, dragii mei. N-am mai postat de câteva zile pentru că m-am simțit foarte rău, m-a durut foarte tare capul și m-am dus la spital să-mi fac un test de corona. A ieșit pozitiv, așa că stau în casă, două săptămâni stau izolată, iau medicamente, trebuie să am grijă de mine. I-am dat și lui Marius. Credeți în virus, nici eu n-am crezut, dar uite că există. Aveți grijă de voi, purtați masă și spălați-va pe mâini’, a fost mesajul Andreei Pirui, de pe Instagram. Andreea Pirui a fost concurentă în sezonul 2 ‘Puterea dragostei’! În competiția de la Kanal D, blondina a avut o relație de scurtă durată cu Livian Pop, însă a preferat să plece acasă alături de Marius.

Din ce câștigă bani Andreea Pirui după emisiunea ‘Puterea dragostei’

Fosta concurentă, în vârstă de 30 de ani, a revenit în România, iar popularitatea din concurs a ajutat-o extrem de mult și i-au adus numeroase beneficii. Astfel, pe contul personal de Instagram, Andreea Pirui a ajuns să promoveze diverse produse, care îi aduc bani frumoși în cont.

Cu ce se ocupa înainte să intre în emisiunea de la Kanal D

Înainte de a participa la ‘Puterea dragostei’, Andreea Pirui era asistent medical și voluntar. Mai mult de atât, blondina a avut probleme cu legea. Numele ei apare într-un proces pe site-ul jurisprudenta.com, alături de un alt bărbat, într-un dosar care a început pe data de 25.10.2018 la Judecătoria Zalău. În plus, a fost des criticată că a apărut în mai multe videoclipuri cu manele, în urmă cu mai mulți ani.

citește și...