De ce s-a despărțit Andreea Pirui de Marius de la ‘Puterea dragostei’! ‘Asta a pus capac’

27.10.2020, 16:45
De ce s-a despărțit Andreea Pirui de Marius de la 'Puterea dragostei'! 'Asta a pus capac'
De ce s-a despărțit Andreea Pirui de Marius de la 'Puterea dragostei'! 'Asta a pus capac'

Andreea Pirui și Marius de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit definitiv! Fosta concurentă a show-ului matrimonial de la Kanal D a specificat motivele pentru care a decis să pună punct relației cu Marius.

Andreea Pirui și Marius au trăit o frumoasă poveste de iubire în timpul show-ului din Turcia, iar tânărul a cerut-o de soție pe blondină după ieșirea din casa ‘Puterea dragostei’.

Din nefericire, relația lor nu a fost de lungă durată, cei doi având mai multe conflicte în ultimele luni. De fiecare dată, cei doi s-au împăcat, însă Andreea Pirui a mărturisit că acum s-au despărțit definitiv.

Andreea Pirui și Marius de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit

Invitată în platoul emisiunii ‘Totul despre Puterea dragostei’, ea a detaliat ce s-a întâmplat între ea și Marius.

‘Noi eram foarte bine când am venit aici, la WOWbiz, dar în timp nu ne-am mai înțeles, deși ne-am iubit, am ținut unul la celălalt, nu ne-am înțeles. Suntem diferiți, opinii diferite și… Toți partenerii au divergențe, dar no nu semănăm la caracter, suntem diferiți. Cred că am fost si eu mai rece, mai distantă, am avut și o problemă de sănătate, de fapt amândoi, dar mi-a murit și bunica. Pentru mine ea a însemnat foarte mult și el știa ce înseamnă. Lui nu i-am zis asta, dar probabil o să se uite, nu mi-a dat nici măcar o îmbrățișare’, a povestit Andreea Pirui la Kanal D.

Care au fost motivele

Blondina a explicat că la înmormântarea bunicii sale, Marius a fost foarte distant cu ea, lucru care i-a dat serios de gândit.

‘Familia mea l-a plăcut foarte mult pe Marius și el știe foarte bine chestia asta. Mi-a murit bunica, a venit și doar mi-a facut atât pe umăr. Nu m-a îmbrățișat, la înmormântare a stat la cinci kilometri de mine, nu mi se pare normal, trebuie să fii alături de mine. Asta a pus capac. Nu știu de ce s-a comportat așa, dar nu pot să îl înțeleg. Și eu sunt de vină, am părțile mele rele și nu vreau să îl vorbesc pe el de rău. Pur și simplu asta s-a întâmplat între noi. Bineînțeles că și el are multe lucruri de spus despre mine. Adevărul e la mijloc.

Noi nu am rămas dușmani, îl respect în continuare, dacă are nevoie de ceva, îl ajut, nu am rămas în relații rele. Nu port ură. Chiar ne-am iubit și a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, dar s-a terminat și oamenii, susținătorii, trebuie să înțeleagă asta. Este definitiv, din punctul meu de vedere. Ne-am mai certat, dar niciodată nu am fost atât de sigură’, a mai spus Andreea Pirui.

citește și...