Alexia Eram și Mario Fresh au sărbătorit ziua de naștere a mamei artistului. Ce i-a urat fiica Andreei Esca

09.12.2021, 20:31

Sărbătoare în familia lui Mario Fresh. Alexia Eram a sărbătorit alături de iubitul său ziua sale de naștere a mamei acestuia. Pentru a imortaliza momentul, Alexia s-a fotografiat alături de Claudia.

Fiica Andreei Esca și Mario Fresh au fost alături de mama artistului, Claudia Gălațanu, într-una dintre cele mai importante zile din viața acesteia. Mama lui Mario Fresh și-a sărbătorit ziua de naștere acasă, iar cu această ocazie Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut în familie.

Cei doi i-au cântat femeii „La mulți ani!” și s-au delectat cu niște bucate alese, pregătite chiar de sărbătorita zilei. Mai mult, Alexia Eram a fost încântat de preparatele pregătite de viitoarea soacră, postând fotografii cu mâncarea pregătită de mama iubitului ei.

 

Alexia Eram, despre relația cu soacra sa

Fiica Andreei Esca a declarat că se înțelege foarte bine cu familia iubitului său, având o relație asemănătoare cu cea a familiei. „A doua mea familie. Îi iubesc”, a fost răspunsul sincer al Alexiei Eram, fiind întrebată ce relație are cu failia lui Mario Fresh.

Mario Fresh a vorbit și el despre relație pe care o are cu Andreea Esca și cu soțul acesteia. “Familia ei este top. Îi respect foarte mult, sunt nişte oameni minunaţi”, a spus Mario Fresh despre părinţii iubitei sale, Andreea Esca şi Alexandre Eram, potrivit OK! Magazine.

Mario Fresh, despre căsătoria cu Alexia Eram

Mario Fresh nu plănuiește să se căsătorească cu Alexia Eram prea curând. Cei doi au o relație de cinci ani, însă nu plănuiesc să îşi oficializeze relaţia.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex.

Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză.

M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a declarat Mario Fresh în emisiunea online a lui Marius Manole.

 

 

 

 

 

citește și...