Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit?! Solistul a fost surprins în brațele unei brunete

24.08.2021, 11:27

În ultima perioadă s-a tot speculat că Mario Fresh și Alexia Eram nu ar mai forma un cuplu. Cei doi nu au mai postat poze împreună pe rețelele de socializare din luna mai a acestui an. 

De asemenea, o filmare cu Mario Fresh în care apare alături de o brunetă a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor lui.

Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit?!

În filmarea de pe Tik-Tok, solistul apare în brațele unei domnișoare brunete, în club. Cei doi se îmbrățișează fără rețineri și se poate observa faptul că sunt destul de apropiați.

După ce imaginile respective au fost făcute publice, Mario Fresh a postat o fotografie cu un mesaj cu subînțeles pe pagina lui de Instagram.

„Educația nu mă lasă să le spun unora tot ce merită”, au fost cuvintele lui Mario Fresh, făcând referire la cei care îl critică.

Până în prezent, Mario Fresh, cât și fiica Andreei Esca, nu au oferit niciun fel de declarație cu privire la despărțirea lor.

Mario Fresh și Alexia Eram, relație de cinci ani

În luna septembrie a anului trecut, Mario Fresh și Alexia Eram au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au făcut dezvăluiri despre relația lor. Cuplul s-a cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei Eram.

„A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună. După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai 2016”, a mărturisit fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca.

Cei doi îndrăgostiți au vorbit și despre o eventuală căsătorie.

„Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta”, a afirmat Alexia Eram, citată de revista Unica.

Într-un interviu, Mario Fresh mărturisea că se ceartă destul de de des cu cea care îi este iubită, Alexia Eram.

”Noi nu prea ne certăm… decât de vreo 40 de ori pe zi. Ne certăm de la nervi. Ne trezim cu nervi dimineața. Ne certăm pe niște subiecte infime. De exemplu că a lăsat cântarul în alt loc. Ne certăm pe curățenia din casă. Ea nu are timp să facă curățenie și nu a fost învățată să facă curățenie atât de mult. Mie îmi place să fie curățenie. Ea toată viața a primit tricourile împăturile, iar eu mi le-am împăturit singur”, dezvăluia Mario Fresh.

citește și...