Mario Fresh a rupt tăcerea! De ce s-a separat de Alex Velea: ‘Am început să avem păreri diferite’

05.10.2020, 17:28
Mario Fresh a rupt tăcerea! De ce s-a separat de Alex Velea: 'Am început să avem păreri diferite'
Mario Fresh a rupt tăcerea! De ce s-a separat de Alex Velea: 'Am început să avem păreri diferite'

Mario Fresh și Lino Golden, copiii ‘adoptivi’ ai lui Alex Velea și Antonia, au pornit un război de neimaginat! Cei doi artiști au anunțat oficial că au părăsit casa de producție a lui Velea, ‘Golden Boy Society’. Se pare că totul a pornit după ce Mario Fresh și Lino Golden nu au fost de acord cu ideile impuse de însuși Alex Velea, cel care i-a ajutat să devină cunoscuți.

De ce a părăsit casa de producție a lui Alex Velea

Recent, Mario Fresh a confirmat că nu mai face parte din casa de producție a lui Alex Velea și a făcut primele declarații pe contul lui de Instagram.

‘Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită etc… Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el’, a scris Mario Fresh pe Instagram.

Antonia nu o suportă pe Alexia Eram?

În urmă cu ceva timp, Abi Talent, tânărul care s-a certat cu Alex Velea, mărturisea că Antonia nu o place deloc pe iubita lui Mario Fresh, Alexia Eram. Ba chiar i-ar fi cerut lui Mario Fresh să n-o mai aducă pe fiica lui Esca la casa de producție.

‘Se pare că la Golden Boy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoys s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară. Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow’, scris Abi Talent pe Instagram, în urmă cu două luni.

După declarațiile lui Mario Fresh, Antonia a ținut să facă unele precizări acide la adresa iubitului Alexiei Eram.

‘Vă rog să nu vă lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm… MODESTIA! Mai departe trageți voi o concluzie. Probabil doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest’, a scris Antonia într-un story pe Instagram.

citește și...