Alex Velea și Mario Fresh s-au certat din cauza Antoniei?! De ce solista nu o suportă deloc pe Alexia, fiica Andreei Esca

19.08.2020, 20:28
Alex Velea și Mario Fresh s-au certat din cauza Antoniei?! De ce solista nu o suportă deloc pe Alexia, fiica Andreei Esca
Alex Velea și Mario Fresh s-au certat din cauza Antoniei?! De ce solista nu o suportă deloc pe Alexia, fiica Andreei Esca

Despre Mario Fresh se știe că este copilul ‘adoptat’ de Alex Velea și Antonia. Solistul, pe numele său adevărat Mario Gălățeanu’, a fost luat sub aripa protectoare a cuplului celebru în urmă cu mai bine de 10 ani.

Deși lucrurile au mers foarte bine între aceștia, iată că cei doi au ajuns acum să nu își mai vorbească. Motivul ar fi faptul că Antonia nu o suportă deloc pe iubita lui Mario Fresh, Alexia Eram.

Antonia a intervenit?

Cel care a aruncat bomba este Abi Talent, care a dezvăluit că Alex Velea și Mario Fresh nu mai sunt în relații deloc bune.

Într-o postare pe Instagram, Abi Talent a spus că Antonia i-a cerut lui Alex Velea să îi transmită lui Mario Fresh să nu mai vină la studio cu fiica Andreei Esca. Mesajele postate de tânărul solist au fost ulterior șters.

‘Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară.

Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei’, a scris Abi Talent.

Abi Talent, scandal cu Alex Velea

Mai mult de atât, Velea și Mario Fresh nu se mai urmăresc pe rețelele de socializaare, la fel și Antonia cu Alexia Eram.

La începutul acestui an, Abi Talent s-a certat crunt cu Alex Velea. Cei doi soliști și-au aruncat vorbe grele.

‘Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. A, și n-am nimic cu Lino, să nu mă înțelegeți greșit, dar tre` să zic ceva ce știe și el. Velea, spune-ne cum nu-i dădeai nici bani de Uber lui Lino până să scoată Panamera. Și când a devenit cunoscut, repede ai zis că gata, e copilul tău. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta’, au fost o parte dintre mesajele jignitoare ale lui Abi Talent la adresa lui Alex Velea.

citește și...