Alexia Eram și Mario Fresh, detalii din relația lor. ”Nu o să ne mai creadă lumea”

22.09.2020, 12:38
Alexia Eram și Mario Fresh, detalii din relația lor. ”Nu o să ne mai creadă lumea”
Alexia Eram și Mario Fresh, detalii din relația lor. ”Nu o să ne mai creadă lumea”

Alexia Eram și iubitul ei, cântărețul Mario Fresh, au făcut declarații despre relația dintre ei la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.

Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, sunt împreună de mai bine de patru ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au venit în platou la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, și au făcut dezvăluiri din relația lor.

Cuplul s-a cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei Eram.

„A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună. După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai 2016”, a mărturisit fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca și a omului de afaceri Alexandre Eram.

Cei doi îndrăgostiți au vorbit și despre o eventuală căsătorie.

„Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta”, a afirmat Alexia Eram, citată de revista Unica.

„Se va întâmpla, stați liniștiți. (…) I-am zis că vreau să fie ceva foarte special”, a completat-o Mario Fresh pe iubita lui.

„Mi-a zis că s-a gândit, că vrea să fie ceva wow, să mă dea pe spate”, a mai spus fiica Andreei Esca.

Alexia Eram și Mario Fresh recunosc că se certă din nimicuri

Într-un interviu, Mario Fresh mărturisea că se ceartă destul de de des cu cea care îi este iubită, Alexia Eram.

”Noi nu prea ne certăm… decât de vreo 40 de ori pe zi. Ne certăm de la nervi. Ne trezim cu nervi dimineața. Ne certăm pe niște subiecte infime. De exemplu că a lăsat cântarul în alt loc. Ne certăm pe curățenia din casă. Ea nu are timp să facă curățenie și nu a fost învățată să facă curățenie atât de mult. Mie îmi place să fie curățenie. Ea toată viața a primit tricourile împăturile, iar eu mi le-am împăturit singur”, dezvăluia Mario Fresh.

 

citește și...