Marina Voica: ”În Breaza nu e nici un caz de Covid, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide”

23.07.2020, 14:01
Marina Voica: ”În Breaza nu e nici un caz de Covid, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide”
Marina Voica: ”În Breaza nu e nici un caz de Covid, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide”

Celebra cântăreață Marina Voica, una dintre cele mai apreciate artiste din generația de aur a muzicii ușșoare românești, s=a retrad de mulți ani la Breaza, acolo unde are o casă.

Marina Voica, în vârstă de 83 de ani, a fost vizitată acasă de prezentatoarea Irina Păcurariu, de la Televiziunea Națională, care i-a luat un interviu.


“În Breaza nu e nici un caz de Covid, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide….Umblu mult, nu gătesc, mă ocup de casă, sunt obligată să ies”, spune Marina Voica în interviul respectiv, care poate fi văzut la emisiunea “Rețeaua de idoli”, realizată de Irina Păcurariu și difuzată duminică, de la ora 18.00, la TVR2, potrivit click.ro.

Ce spune Irina Păcurariu despre întâlnirea cu Marina Voica

Prezentatoarea Irina Păcurariu a scris despre întâlnirea sa cu Marina Voica într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare.

Irina Păcurariu a dat publicității și câteva imagini cu renumita artistă.


”Are 83 de ani, un VW Beetle galben nou, e delicată, poartă perle și s-a născut în Ivanovo, așa numitul oraș al mireselor, o urbe de jumătate de milion de suflete, majoritatea femei care munceau în fabricile de confecții, pentru care marele pariu era să nu rămână nemăritate. În familia ei se mergea la facultate, așa că fratele e medic iar ea, probabil știți, este absolventa unei facultăți de economie din Moscova.

Nimic din ce părea scris să i se întâmple n-a fost să fie până la capăt: a ajuns în România, a devenit cineva, câțiva ani chiar a emigrat în Germania de unde a revenit ca să-și îngrijească bărbatul care-a adorat-o până la ultima secundă din viața lui.
Câteva ore am stat în gădina ei ca și cum ar fi singurul loc din lume în care puteam fi sau unde mi-aș fi dorit să ajung. La Marina Voica, o mare doamnă, cu care am vorbit despre singurătatea de cursă lungă și izolarea ca alegere definitivă”, a notat Irina Păcurariu în mediul online.

citește și...