Marina Voica, despre ieșirea din pandemie. ”Frica de boală va fi intrat prea adânc în noi”

30.04.2020, 10:09
Marina Voica, despre ieșirea din pandemie. ”Frica de boală va fi intrat prea adânc în noi”
Marina Voica, despre ieșirea din pandemie. ”Frica de boală va fi intrat prea adânc în noi”

Binecunoscuta interpretă de muzică ușoară Marina Voica a mărturisait că nu î este frică de pandemia de coronavirus care a afectat Româniași întreaga planetă.

Marina Voica a făcut declarații într-un interviu pe care l-a acordat pentru publicația Formula AS.

”Deşi intru în categoria de populaţie aflată în cel mai mare pericol, din cauza vârstei şi a faptului că sunt cardiacă (de la 16 ani am o stenoză mitrală), deşi mă ţin permanent la cu­rent cu ceea ce se întâmplă în România şi în lume, în mod ciudat, mie nu mi-e frică. Pe parcursul vieţii mele, am trecut prin multe probleme grele, au mai existat molime din astea, dar ele erau acceptate cu oarecare calm. 

De ce acum lumea e atât de speriată, de unde vine panica asta generală? Răspunsul pe care l-am găsit eu este că, în trecut, informaţiile nu circulau cu atâta uşurinţă şi repeziciune dintr-un colţ al pământului în altul, aşa cum se întâmplă azi, deci ceea ce azi sperie lumea într-o asemenea mă­sură este acest raport nefast, zilnic, care ne este ofe­rit la televizor: câţi infectaţi, câţi morţi…”, a declarat Marina Voica.

Celebra artistă și-a spus părerea și despre cum se va schimba lumea după pandemie.

”După ce se va termina cu coronavirusul ăsta, o să fim alţi oameni. Nu ne vom mai sări în braţe unii altora, nu ne vom mai săruta, nu ne vom mai îmbrăţişa, aşa cum făceam înainte. Probabil c-o să trebuiască să se nască o generaţie nouă ca să se mai întâmple toate astea. Frica de boală va fi intrat prea adânc în noi.

Acum considerăm că suntem în si­tuaţia pasagerilor de pe un vapor care se scu­fun­dă: scapă cine poate. Or, convingerea asta îşi va pune amprenta pe noi, ca societate globală, pentru mult timp. Ceea ce însă e total greșit! De fapt, scăparea noastră stă în a ne uni unii cu alţii, în a ne ajuta unii pe alţii, în toate modurile posibile”, a mai spus Marina Voica.

citește și...