Ce poreclă avea Irina Păcurariu, vedeta TVR, în copilărie. ”Atunci mi se părea jignire supremă”

01.06.2020, 10:28
Ce poreclă avea Irina Păcurariu, vedeta TVR, în copilărie. ”Atunci mi se părea jignire supremă”
Ce poreclă avea Irina Păcurariu, vedeta TVR, în copilărie. ”Atunci mi se părea jignire supremă”

Vedeta de televiziune Irina Păcurariu a dezvăluit ce poreclă avea pe vremea când era elevă. Porecla respectivă o derenja foarte tare.

Vedeta TVR Irina Păcurariu a dezvăluit că în urmă cu ani, pe vremea când era elevă, a fost poreclită de colegi ”Faraoana”. Porecla respectivă a deranjat-o teribil pe prezentatoarea de la Televiziunea Națională.

”La şcoala generală am fost Faraoana. Mă enerva groaznic, dar era de fapt semn de respect de la o clasă în marea majoritate cu băieţi, care mă recunoşteau un soi de lider…atunci mi se părea jignire supremă, mă visam vulnerabilă şi delicată ca fetiţele pe care le admiram, nu ştiam că e vreun avantaj în a te descurca singur şi a nu avea nevoie de ajutor”, a dezvăluit Irina Păcurariu într-un interviu pentu okmagazine.ro.

”Purtam ciorapi negri, deşi era interzis”

Irina Păcurariu și-a amintit și de anii de liceu și de prieteniile din acele vremuri.

”Partea frumoasă era că am avut o grămadă de prietenii, copiii de la blocul meu din Iaşi, cu care petreceam cât se poate de mult timp în cartier. Acum realizez ce dar aveam, cât de tare era şansa de a sta afară cât era ziua de mare, inventând jocuri şi făcând cele mai nebune lucruri, care în epoca asta sunt pur şi simplu de neînchipuit, sau, mai degrabă, puerile. Fii-mea cea mică tânjeşte după copii, n-are bafta de a avea o copilărie în care să strigi o dată şi să apară cel puţin 20 de capete pe la geamuri.

Rebelă? În anii de liceu, clar, mai ales că uram uniforma, dar nimic senzaţional, chestii “normale”, pentru care te chema directorul în cancelarie….Purtam ciorapi negri, deşi era interzis, nu-mi plăcea panglica obligatorie pe păr, întârziam mereu, pentru că stăteam la capătul opus de oraş faţă de liceu şi, dacă ratam tramvaiul de la 7.30, se ducea şi prima oră…de astea…”, a mai spus vedeta de televiziune.

citește și...