Mariana Moculescu vrea să-și găsească jumătatea: ”Mi-aș dori să întâlnesc pe aplicațiile astea care sunt pe Internet”

13.01.2022, 11:11

Mariana Moculescu vrea să se căsătorească anul acesta. Fosta soție a lui Horia Moculescu vrea să-și găsească jumătatea și  afirmă că vrea să se căsătorească anul acesta. ”Unul dintre planurile mele pe anul 2022 este să îmi întâlnesc jumătatea. Mi-aș dori să întâlnesc pe aplicațiile astea care sunt pe Internet”, a declarat Mariana Moculescu.

După 5 ani petrecuți în Italia,  Mariana Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu, s-a întors în țară și a luat viața de la capăt, la 53 de ani. Mariana Moculescu a revenit în România, după ce despărțit de iubitul ei italian.

Mariana Moculescu a făcut dezvăluiri despre planurile pe care le are în anul 2022. Fosta soție a lui Horia Moculescu susține că vrea să-și găsească jumătatea. Mariana Moculescu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că speră ca anul acesta să ajungă în fața altarului.

Vedeta își caută jumătatea pe internet

”Unul dintre planurile mele pe anul 2022 este să îmi întâlnesc jumătatea, care să îmi fie și cel mai bun prieten din viață, să-mi înțeleagă toate neajunsurile și, de asemenea, să-mi aprobe calitățile și să ne iubim ca doi nebuni. Mi-aș dori să întâlnesc pe aplicațiile astea care sunt pe Internet o persoană care să mă tolereze și să mă accepte cu trecutul meu și cu prezentul și viitorul. Eu am trecut prin atâtea prin viață și chiar dacă nu l-am întâlnit pe Internet, și l-am întâlnit în realitate, era cu totul altfel în realitate”, a declarat Mariana Moculescu la Antena Stars.

Mariana Moculescu  spune că vrea să rămână în România, după ce 5 ani de zile a locuit în Italia, alături de iubitul ei.

”M-am întors în țară în luna iulie a anului trecut, în urma unei depresii severe”

Fostul ei iubit din Italia o supunea la orori, motiv pentru care a suferit de depresie. „M-am întors în țară în luna iulie a anului trecut, în urma unei depresii severe care s-a declanșat în Italia pe timpul pandemiei. Izolarea, traumele din trecut, resentimentele îngropate, plus prezența toxică a persoanei cu care locuiam în casă, vestitul italian, au condus la boală. Depresia este boală”, a spus ea.

 

Mariana a simțit admirație pentru Horia Moculescu și pune că târziu și-a dat seama că fostul soț nu a reușit să se lupte pentru cei dragi, la fel cum a făcut-o pentru profesia sa.

Cum s-a cunoscut Mariana și Horia Moculescu

,,L-am cunoscut când eram foarte tânără. Eram doar un copil, aveam 18 ani. Eu singura mi-am îndrumat pasii, pentru că terminasem liceul de muzică și îmi doream foarte mult să am o intrare în showbiz. Îl admiram și îl admir ca profesionist. S-a luptat ca să își creeze profesia aceasta și pentru un bărbat e de admirat, el a făcut totul din nimic. S-a luptat în viață foarte mult, dar pentru cei din jurul lui nu’, a mărturisit Mariana Moculescu.

Horia Moculescu a cucerit-o pe Mariana cu o mulțime de cadouri, care, în vremurile comuniste, nu erau la îndemâna oricui.

,,Felul lui m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, pentru că este un bărbat cu șarm. Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18. Era foarte romantic, venea la întâlniri cu flori, cu buchete mari de liliac în luna ianuarie. Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri. Îmi cumpăra cadouri care pentru mine, copil fiind, lucrurile respective mă înnebuneau. Erau lucruri micuțe din tari străine, care ma fascinau în acea perioadă a comunismului’, a mai mărturisit Mariana Moculescu pentru Antena Stars.

Mariana și Horia Moculescu au divorțat în urmă cu 20 de ani, după câteva scandaluri imense. După mulți ani, ei au reușit să se împăce de dragul fiicei lor

citește și...