Cu ce se ocupă Mariana Moculescu de când a revenit în România: ‘Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria’

09.06.2021, 20:16
Cu ce se ocupă Mariana Moculescu de când a revenit în România: 'Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria'
Cu ce se ocupă Mariana Moculescu de când a revenit în România: 'Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria'

De anul trecut, Mariana Moculescu a revenit în România, după ce a renunțat la relația toxică pe care a avut-o cu un italian. Revenită în țară după aproape 10 ani departe de casă, fosta soție a lui Horia Moculescu pare să-și fi găsit liniștea. 

Mariana Moculescu s-a împăcat cu fiica ei, Nadia, a reluat legătura cu fostul soț, ba chiar și-a găsit un loc de muncă în Capitală. În prezent, aceasta lucrează la o agenție imobiliară, lucru care îi permite să-și plătească chiria apartamentului în care locuiește.

Mariana Moculescu s-a împăcat cu fostul soț

”Colaborez cu un prieten care are o agenție de imobiliare. Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria, cât și restul cheltuielilor. Momentan sunt în standby, îmi doresc să am ceva al meu, o firmă a mea. Sunt foarte fericită că am ajuns să locuiesc în București. Am stat și în Munchen și în Toscana, am văzut atâtea orașe europene, dar mereu ziceam că Bucureștiul are ceva aparte. Și așa am scăpat eu din Italia. Asta a însemnat pentru mine revenirea în țară”, a declarat Mariana Moculescu pentru redactia.ro.

Mariana Moculescu s-a iubit în ultimii ani cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Din păcate, relația lor n-a rezistat, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.

„A avut agresivitatea de a-mi pune mâna în gât de patru ori, a patra oară pe stradă, amenințându-mă că dacă nu-mi retrag denunțul, mă vor omorî prietenii lui, nu el. El nu a fost acasă când mi-am strâns bagajele și am fugit. Am revenit din luna iulie a anului trecut. (…) Cred că am întâlnit probabil în Italia cea mai toxică persoană din viața mea. Chiar dacă am avut o experiență de viață mai dură, nu aveam inteligența de a percepe toxicitatea unui bărbat. Asta s-a întâmplat în momentul în care am început să locuiesc cu el în casă. Am fost împreună 5 ani”, a povestit Mariana Moculescu, conform Spynews.

citește și...