Cum și când l-a cunoscut Mariana Moculescu pe Horia Moculescu. ”Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri”

02.01.2022, 16:47
Cum și când l-a cunoscut Mariana Moculescu pe Horia Moculescu. ”Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri”
Cum și când l-a cunoscut Mariana Moculescu pe Horia Moculescu. ”Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri”

Mariana Moculescu a fost căsătorită cu celebrul compozitor Hpria Moculescu, împreeună cu care are o fată, Nidia. Cei doi s-au separat cu mare scandal. La o emisiune de televiziune, Mariana Moculescu a făcut dezvăluiri despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu binecunoscutul muzician. ”Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri”, a mărturisit ea.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.

Mariana Moculescu a dezvăluit, într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, cum și când l-a cunoscut pe cel care i-a fost soț, Horia Moculescu.

Cum și când l-a cunoscut Mariana Moculescu pe Horia Moculescu.”Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18”

”L-am cunost când eram foarte tânără. Eram doar un copil, aveam 18 ani. Eu singura mi-am îndrumat pasii, pentru că terminasem liceul de muzică și îmi doream foarte mult să am o intrare în showbiz. Îl admiram și îl admir ca profesionist. S-a luptat ca să își creeze profesia aceasta și pentru un bărbat e de admirat, el a făcut totul din nimic. S-a luptat în viață foarte mult, dar pentru cei din jurul lui nu”, a povestit Mariana Moculescu la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Mariana Moculescu a explicat și cu ce a cucerit-o Horia Moculescu: ”Felul lui m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, pentru că este un bărbat cu șarm. Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18. Era foarte romantic, venea la întâlniri cu flori, cu buchete mari de liliac în luna ianuarie. Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri. Îmi cumpăra cadouri care pentru mine, copil fiind, lucrurile respective mă înebuneau. Erau lucruri micuțe din tari străine, care ma fascinau în acea perioadă a comunismului”.

”Ne-am mutat împreună după doi ani, pentru că în acei doi ani nu am avut niciun fel de relație intimă. Eu nu m-am simțit vinovată, pentru că atunci soția lui era cuplată cu altcineva. Mă atrăgea foarte mult, pentru că nu erau foarte mulți oameni în genul lui, el era un zeu”, a mai spus fosta parteneră de viață a lui Horia Moculescu.

citește și...