Mariana Moculescu s-a despărțit de iubitul bogat. ”Mie o singură dată trebuie să îmi facă cineva o figură că nu-i mai acord timp. L-am și blocat peste tot”

14.08.2022, 11:58
Mariana Moculescu s-a despărțit de iubitul bogat. ”Mie o singură dată trebuie să îmi facă cineva o figură că nu-i mai acord timp. L-am și blocat peste tot”
Mariana Moculescu s-a despărțit de iubitul bogat

Mariana Moculescu, în vâstă de 54 de ani, a anunțat că s-a separat de iubitul bogătaș cu care, de curând, susținea că are o relație. Aceasta a explicat, la un post de televiziune, ce s-a întâmplat. ”Mie o singură dată trebuie să îmi facă cineva o figură că nu-i mai acord timp. L-am și blocat peste tot”, a declarat mariana Moculescu.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.

De curând, Mariana Moculescu dezvăluia că este din nou într-o relație. Aceasta spunea că are un nou iubit, un bărbat cu multe afaceri, care provine dintr-o familie bogată. Acum, aceasta a anunțat că s-a separat de bărbatul respectiv și a explicat, la postul de televiziune Antena Stars, ce s-a întâmplat între ei.

Mariana Moculescu s-a despărțit de iubitul bogat. ”După câteva zile i-am zis de bani. 600 de euro, nu era mult”

„M-a invitat să ieșim după ce l-am cunoscut, a doua zi, iar eu cu comoditățile mele și cu tot felul de gânduri am evitat să mă întâlnesc cu el. (…) Cred că și-a dat seama că nu sunt chiar atât de interesată de o relație cu un bărbat anume. (…) Mie o singură dată trebuie să îmi facă cineva o figură că nu-i mai acord timp. L-am și blocat peste tot. (…) Nu mi-a spus nu (n.r că nu îi da bani). (…) După câteva zile i-am zis de bani. 600 de euro, nu era mult”, a spus Mariana Moculescu, potrivit spynews.ro.

„La prima întâlnire nu se mai oprea cu banii. (…) Nici nu mai sufăr din dragoste, că așa a fost și cu italianul. (…) El m-a întrebat (n.r iubitul bogat) „Cât ai nevoie pe lună, de ce buget ai nevoie, că eu vreau să îți ofer acest buget””, a adăugat aceasta.

citește și...