Marian Vanghelie și Oana Mizil, în tandrețuri după scandalul imens! Cum au fost surprinși cei doi

24.08.2021, 10:22
Marian Vanghelie și Oana Mizil, în tandrețuri după scandalul imens! Cum au fost surprinși cei doi
Marian Vanghelie și Oana Mizil, în tandrețuri după scandalul imens! Cum au fost surprinși cei doi

Marian Vanghelie și Oana Mizil au dat uitării tot scandalul din urmă cu o lună și au revenit la sentimente mai bune. Cei doi parteneri au plecat la mare, semn că nu mai au nicio problemă în cuplu. 

Marian Vanghelie și Oana Mizil, în tandrețuri după scandalul imens

Se pare că Oana Mizil a reușit să treacă peste bătaia primită de la Marian Vanghelie. Fostul primar al Sectorului 5 și Oana au plecat pe litoralul românesc, însoțiți de fetița lor și mama brunetei.

​Conform imaginilor surprinse de Wowbiz, Marian Vanghelie și Oana Mizil au lenevit pe șezlonguri și au discutat minute în șir. Marian Vanghelie și Oana Mizil par că au trecut peste cearta puternică de la finalul lui iulie și se comportă ca o adevărată familie.

La finalul lunii iulie, Oana Mizil a ajuns pe mâinile medicilor de la Elias, după ce ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe. Împotriva fostului primar de la Sectorul 5 a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Ulterior, Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție emis pe numele acestuia.

Oana Mizil a negat că ar fi fost lovită

Oana Mizil și Marian Vanghelie formează un cuplu din anul 2012 și au împreună o fetiță, Maria.

„Nu m-a lovit. A fost o mare exagerare. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate. În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat”, a declarat Oana Mizil la Antena 3, potrivit spynews.ro.

 

citește și...