Marian Vanghelie, noi declarații despre cearta cu Oana Mizil! ‘O iubesc mai mult ca orice. Familia e pe primul loc la mine’

03.08.2021, 07:15
Marian Vanghelie, noi declarații despre cearta cu Oana Mizil! 'O iubesc mai mult ca orice. Familia e pe primul loc la mine'

Marian Vanghelie şi iubita lui, Oana Mizil, au dat uitării tot scandalul din urmă cu o săptămână și au plecat la mare. Cuplul a fost surprins pe plaja din Mamaia, în primul lor concediu pe anul acesta.

Fostul primar și mama fiicei sale par că au revenit la sentimente mai bune, după ce femeia a mărturisit că a fost agresată fizic de Marian Vanghelie.

Oana Mizil a ajuns pe mâinile medicilor de la Elias, după ce ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe. Împotriva fostului primar de la Sectorul 5 a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Ulterior, Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție emis pe numele acestuia.

Marian Vanghelie și Oana Mizil au plecat în concediu la mare

Acum, însă, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar Marian Vanghelie a mărturisit că are de gând să-ș oficializeze relația cu Oana Mizil.

“Ne aflăm la mare. Ne place Mamaia. Am închiriat ceva şi vom sta pe aici o lună de zile. Sunt cu Oana, cu fiica noastră, cu şoferul. Vă rog să nu spuneţi că este paznic, bodyguard. Este şoferul nostru,  pentru că din păcate eu nu am permis de conducere. Nu am avut timp să învăţ. Referitor la ce s-a scris, da a avut loc un episod tensionant între noi, pe seama plecării la mare. Dacă nu am avea probleme, asta chiar ar fi o problemă!

M-am certat şi eu cu iubita mea. Sunt certuri normale, numai că Oana nu s-a simţit bine în ultima perioadă şi a făcut tensiune în ziua respectivă, de-aia a avut nevoie de ajutor specializat. Recunosc, este posibil să fiu mai iritat din cauza problemelor mele cu condamnările. Însă vreau să vă spun în acelaşi timp că sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oana mai mult ca orice. Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă”, a mărturisit Marian Vanghelie pentru Click!

citește și...