Maria Marinescu: „Soțul meu, Alin, și fetele lui au avut Covid”

03.06.2021, 14:58
Maria Marinescu:  „Soțul meu, Alin, și fetele lui au avut Covid”
Maria Marinescu: „Soțul meu, Alin, și fetele lui au avut Covid”

Maria Marinescu a dezvăluit că mai multe persoane din familia sa au fost infectate cu noul coronavirus.

Creatoarea de modă Maria Marinescu a declarat că partenerul său de viață, Alin Petrache, și cele trei fete ale acestuia din căsnicia anterioară au fost infectați cu COVID-19. maria marinescu a afirmat că și-a făcut și ea testul, însă acesta a fost negativ. „Soțul meu, Alin, și fetele lui au avut Covid. Eu am fost să mă testez imediat cum am aflat că Alin și fetele sunt pozitivi, dar am ieșit negativ. Plus că nu am avut nici simptome, nimic. Nu cred că am luat virusul. Eu mă simt de 25 de ani și nu-mi vine să cred că am făcut doi băieți”, a declarat Maria Marinescu la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la Prima TV, potrivit click.ro.


Maria Marinescu formează un cuplu cu Alin Petrache, cei doi având cinci copii: trei fete din prima căsătorie a lui Alin Petrache – Ecaterina, Casiana și Daria, Levin – băiatul pe care Maria Marinescu îl are din căsătoria cu Frank Collin, și mezinul familiei – Iacob.

1.078.338 de cazuri de COVID-19 în România

Alte 196 de cazuri de COVID-19 au fost raportate în  România în ultimele 24 de ore. Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 1.078.338. În ultima zi au fost raportate 83 de decese, relatează Hotnews.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 1.929. Dintre acestea, 365 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 7.945.521 de teste RT-PCR și 1.190.914 teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 4.884 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 2.376 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 27.003 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 34 de persoane.

citește și...