Maria Macsim Nicoară era chinuită de soțul său! Apropiații sopranei au rupt tăcerea. ‘Codrin Nicoară o umilea’

25.05.2020, 22:23
Maria Macsim Nicoară era chinuită de soțul său! Apropiații sopranei au rupt tăcerea. 'Codrin Nicoară o umilea'
Maria Macsim Nicoară nu avea o căsnicie fericită 

Apar noi informații halucinante despre căsnicia Mariei Macsim Nicoară! Apropiații sopranei din Iași au rupt tăcerea și au declarat că aceasta nu avea o relație tocmai bună cu partenerul ei, Codrin Nicoară. Bărbatul o umilea de față cu alte persoane și o ținea din scurt, scrie bzi.ro. 

Maria Macsim Nicoară nu avea o viață deloc ușoară lângă soțul său! Artista știa de amanta acestuia, iar certurile între cei doi erau la ordinea zilei.

Solista se zbate acum între viață și moarte pe un pat de spital, după ce a ajuns în comă de gradul 4. Partenerul ei a declarat anchetatorilor că soția sa a căzut pe scări, după ce ar fi consumat alcool.

Maria Macsim Nicoară nu avea o căsnicie fericită

În ziua incidentului, Maria Macsim Nicoară și-a vizitat părinții. Familia ei a mărturisit că femeia a băut un pahar și jumătate de vin, iar mai apoi a plecat spre casă. Înainte de a ajunge la vilă, ea a mai trecut pe la o mătușă din aceeași comună.

La analize, medicii au constatat că artista avea o alcoolemie de 0,40 miligrame de alcool pur în sânge. Oamenii legii sunt de părere că nu avea cum să ajungă la această alcoolemie din două pahare de vin.

Surse din apropierea Mariei Macsim Nicoară susțin că adevărul ar fi altul.

‘Relația pe care o avea cu Codrin Nicoară, soțul ei, nu era deloc așa cum părea. Certurile erau la ordinea zilei, iar mezzosoprana ajunsese practic sursa de venit a bărbatului. Lunar încasa o sumă frumușică, de peste 10.000 de lei. Pentru Codrin Nicoară asta însemna foarte mult, practic era sursa lui de venit.

Nu cred că din mai puțin de două pahare de vin cineva poate să cadă pe scări, iar după atâtea ore să aibă o alcoolemie de 0,4. E greu. Nu știu ce s-a întâmplat în orele în care Maria a stat cu Codrin în casă’, au mărturisit apropiații cuplului pentru sursa citată mai sus.

Soțul o umilea des în fața altor persoane

Mai mult de atât, familia solistei știa că pianistul Codrin Nicoară are o amantă din localitatea Aroneanu. 

‘Ei nu mai aveau relații de mult timp. El îi vorbea urât, o umilea… Nu mai ieșeau împreună nicăieri… Practic, ea mergea la muncă, iar când se întorcea acasă, trebuia să facă tot, de la cap la coadă. Toți știau de relația lui Codrin. Maria a vorbit cu familia despre asta. Voia să încheie tot cu el, dar nu a mai avut timp’, au mai declarat apropiații.

De asemenea, Codrin Nicoară îi interzicea multe lucruri soției sale. După spectacole, Maria nu avea voie să rămână cu colegii, pentru că bărbatul s-ar fi supărat.

‘Maria nu rămânea niciodată după spectacol cu restul colegilor, așa cum se obișnuiește. Toți rămâneau, dar ea pleca… găsea diferite motive să plece acasă. Nu o lăsa’, mai susțin surse din anturajul femeii.

citește și...