Maria Dragomiroiu, în doliu. ”Ai fost mereu în rugăciunile mele”

15.03.2022, 16:45
Maria Dragomiroiu, în doliu. ”Ai fost mereu în rugăciunile mele”
Al cu este de fapt costumul de baie purtat de Maria Dragomoroiu la plajă. ”Prima dată nu am vrut să îl îmbrac pentru că eu sunt om mai pudic, nu îmi place”

Maria Dragomiroiu este în doliu. Răducu Florin Mihu, tatăl impresarului Bebe Mihu, a încetat din viață.  Artista nu-și revine din șoc, mai ales că avea o relație apropiată cu socrul său. ”Ai fost mereu în rugăciunile mele în care îți uram de sănătate”, a scris vedeta.

Anunțul trist a fost făcut chiar de nora sa, artista de muzică populară, Maria Dragomiroiu, pe pagina sa de Facebook.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Cântăreața are o carieră de succes și o căsnicie minunată care durează de mai bine de 30 de ani.

Maria Dragomiroiu este în doliu

Interpreta de muzică populară a mărturisit că socrul său și-a prevestit moartea și, și-a luat rămas bun de la artistă, cu câteva zile înainte de a-și da ultima suflare.

„A plecat dintre noi Răducu nostru, Dumnezeu să-l odihnească în pace. De la mine și-a luat rămas acum câteva zile, când am fost cu Bebe și Mircea să-l vedem. M-au emoționat mult cuvintele lui de rămas bun, dar nu am crezut că vorbește serios.

Încă o dată, Dumnezeu ne arată că fiecare suflet are timpul lui de ședere pe acest pământ și simte când se apropie sfârșitul! Răducu ( așa îl alintam toți), ai fost mereu în rugăciunile mele în care îți uram de sănătate, iar cum vei fi la fel, în care îți urez O sa-mi fie dor, o să-mi lipsești. Drum liniștit, îți urează nora ta Maria!”, a  scris solista, pe Facebook.

”Ai fost mereu în rugăciunile mele”

Artista consideră că este un dar de la Dumnezeu faptul că l-a întâlnit pe soțul ei. Maria Dragomiroiu a precizat că toate meritele sale îi revin soțului său.

„Asta este de la Dumnezeu să ai orocul să întâlnești în viață omul care să te înțeleagă, să te aprecieze, să te propulseze, care să fie acolo lângă tine oricând pentru că eu sunt rac și racii imediat plâng, eu dacă cineva îmi adresează cuvinte grele, eu nu răspund eu plâng, dar a fost în spatele meu acest om minunat.”, a declarat Maria Dragomiroiu la Antena Stars.

citește și...