Maria Dragomiroiu, declarații după moartea Corneliei Catanga. ”Am rămas muți când am auzit”

27.03.2021, 10:20
Maria Dragomiroiu, declarații după moartea Corneliei Catanga. ”Am rămas muți când am auzit”
Maria Dragomiroiu, declarații după moartea Corneliei Catanga. ”Dacă o să se demonstreze că a avut COVID nu putem să mergem la înmormântare, că ne este frică”

Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu a făcut declarații după moartea cântăreței de muzică lăutărească Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit, vineri, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.  Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga va înmormântată la Cimitirul Ghencea 1, acolo unde există un loc al familiei. Aurel Pădureanu a explicat că nu știe exact ziua și ora în care Cornelia Catanga va fi condusă pe ultimul drum.

Maria Dragomiroiu a vorbit la Antena Stars despre moartea finei ei, Cornelia Catanga. „Am rămas muți când am auzit. Eu am vorbit vinerea trecută cu ea și mi-a zis că îi este rău și i-am zis ”Du-te la spital! Dă telefon!” și ea a zis ”Da, nașă!”. Și astăzi am aflat vestea. Eu a crezut că este bine…”, a spus Maria Dragomiroiu, citată de spynews.ro. „Spunea că are frisoane, că îi e frig. (…) Dacă o să se demonstreze că a avut COVID nu putem să mergem la înmormântare, că ne este frică. Nu știm. O să vedem. Deocamdată sunt acolo, săracii, la spital. Nu știu nici ei ce să facă. Nu știm. E prea devreme să ne dăm cu părerea”, a adăugat aceasta.

Irina Login, după moartea Corneliei Catanga: ”Nu îmi venea să cred”

Binecunoscuta solistă de muzică populară Irina Loghin a făcut și ea declarații după dispariția celei care a fost Cornelia Catanga.

„Nu știu, este așa de greu să aflu aceste vești despre persoane așa de dragi (…) o știu de mică, o știu de foarte mică. Nu îmi venea să cred de dimineața, când am aflat. Nu îmi venea să cred! O știu de când era foarte mică, o știu și pe regretata mama ei.Eu știu că nu avea, nu era suferindă, chiar am rămas trăsnită când am auzit”, a spus artista, conform sursei mai sus-menționate.

”A mai avut ea niște lovituri în viața, că a pierdut și casa unde a stat. Ea era optimistă de fiecare dată, un suflet bun și generos”, a adăugat aceasta.

citește și...