Maria Dragomiroiu are cu ce să se mândrească. Cu ce se ocupă copiii ei

29.06.2020, 12:12
Maria Dragomiroiu are cu ce să se mândrească. Cu ce se ocupă copiii ei
Maria Dragomiroiu are cu ce să se mândrească. Cu ce se ocupă copiii ei

Îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Dragomiroiu a vorbit despre familia sa. Artista se declară fericită alături de copiii și nepoți săi.

Maria Dragomiroiu a acordat un interviu pentru Antena 3, în care a vorbit despre familia sa. Cântăreața de muzică populară are doi copii și patru nepoți.


”Dani are șase ani și câteva luni. La toamnă pleacă la școală. Am patru nepoți, el e cel mai mic și e așa ca un balsam pentru mine și pentru tataie. Sora lui are spre 16 ani, iar celelalte două au 12 și 11 ani.

Ce e aici când ne întâlnim. Nouă ne place așa, cum am crescut noi ca la țară”, a spus vedeta.

Maria Dragomiroiu a dezvăluit și ce meserii au cei doi copii ai săi, despre care afirmă că i-a lăsat să facă ce vor.

”Eu aveam 22 de ani. Nu aveam nimic, decât pe copiii mei. Eram cea mai fericită. Mi-am lăsat copiii să facă ce au dorit ei în viață. Fata mea e profesor universitar și băiatul meu este inginer de sunet la Arena Națională”, a mai declarat artista.

 

Cu ce sumă a ieșit la pensie Maria Dragomiroiu

Anul trecut, cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu a intrat în direct prin telefon la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, unde a vorbit, printre altele, și despre suma de bani pe care o primește la pensie.

După 40 de ani de muncă, artista încasează 1.200 de lei.

„Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, a spus Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu a dezvăluit că a cântat gratis

Maria Dragomiroiu a dezvăluit că au existat perioade când a cântat gratis, dar a fost mulțumită că se afla pe scenă.

”Mi-am dorit foarte mult. Mi-am urmat visul (…) N-a venit deodată așa. Tinerii n-au răbdare. Eu am cântat ani de zile fără să iau bani, numai bucuria scenei, faptul că mă aplaua lumea era ceva fantastic…”, a mărtuisit artista într-un interviu.

FOTO: Facebook/ Maria Dragomiroiu

citește și...