Maria Dragomiroiu, victima violenței domestice! Artista a fost bătută de soț: ‘M-a prins de păr și…’

18.02.2020, 13:23
Maria Dragomiroiu, victima violenței domestice! Artista a fost bătută de soț: 'M-a prins de păr și...'
Maria Dragomiroiu, victima violenței domestice! Artista a fost bătută de soț: 'M-a prins de păr și...'

Daniela Crudu nu este singura vedetă din România care a fost victimă a violenței domestice! Maria Dragomiroiu a povestit că, în tinerețe, a fost bătută cu bestialitate de tatăl celor doi copii ai ei.

Solista de muzică populară a rupt tăcerea și a mărturisit că a trecut printr-o adevărată dramă. Maria Dragomiroiu a fost victima fostului soț, care a umilit-o în cel mai josnic mod.

Aceasta a spus că fostul ei partener a bătut-o în plină stradă, de față cu mama lui, care n-a avut nimic de comentat.

‘Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap. Atunci, Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21. 

Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!’, a povestit Maria Dragomiroiu, potrivit Wowbiz.

Maria Dragomiroiu se află la a doua căsnicie și declară că este cea mai fericită alături de Bebe Mihu.

‘La mine iubirea pentru Bebe a venit treptat, dar a devenit unică şi indestructibilă. Ne-am căsătorit după patru ani de relaţie. În 1991 am făcut cununia civilă, apoi în 1998, nunta. Bebe mi-a spus că nu mai vrea copii, că Ileana şi Mircea sunt şi copiii lui’, dezvăluit îndrăgita cântăreață de muzică populară, pentru Unica.

citește și...