Maria din echipa Războinicilor, eliminată de la ”Survivor România”. ”Nu am cuvinte”

29.03.2021, 10:27
Maria din echipa Războinicilor, eliminată de la ”Survivor România”. ”Nu am cuvinte”
Maria din echipa Războinicilor, eliminată de la ”Survivor România”. ”Nu am cuvinte”

Maria Hîngu a fost cea care a părăsit competiția ”Survivor România” în urma consiliuului de eliminare de duminică, 28 martie 2021.

Maria Hîngu a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. În urma voturilor telespectatorilor, la consilul de eliminare care a avut loc duminică, 28 martie 2021, ea a fost cea care a părăsit competiția. Inițial, alături de Maria, pentru eliminarea din concurs au mai fost propuși alți doi concurenți, Marius Crăciun și Albert.

Însă, situația s-a schimbat radical după ce s-a aflat cine este favoritul publicului din echipa Războinicilor. Preferatii publicului in consiliul de eliminare de la Survivor Romania 2021 au fost nimeni altii decat Albert si Marius. Pentru a patra oara consecutiv, Albert a fost favoritul publicului si prin urmare a fost nevoit sa faca o noua nominalizare, alegand-o pe Mellina. La rândul său, Marius l-a nominalizat pentru eliminare pe Starlin. Și Sorin, cel care s-a clasat pe locul trei în preferințele publicului, a făcut o nominalizare pentru eliminare, și anume Sindy. Cu toate acestea, cea care a părăsit competiția a fost Maria.

Ce a declarat Maria după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”

Maria a făcut declarații imediat după ce a aflat că ea este cea care părăsește competiția din Republica Dominicană.

Concurenta a afirmat că a simțit că va fi eliminată încă din momentul în care a fiost nominaliazată de colegi.

“Am simtit. Era ceva wow daca nu as fi fost eu. Survivor Romania 2021 a fost cea mai frumoasa experienta si m-a construit ca si om. Nu am cuvinte. Imi pare bine ca am rezistat aceste trei luni. Nu am clacat nici fizic, nici emotional. Ma bucur ca am parcurs toate traseele. Sportiv am evoluat in competitia asta si acum un nou inceput va fi acasa”, a declarat Maria, citată de kanald.ro.

citește și...