Maria Constantin spune tot despre actualul iubit. ”Da, a mai fost căsătorit”

21.10.2020, 16:19
Maria Constantin spune tot despre actualul iubit. ”Da, a mai fost căsătorit”
Maria Constantin spune tot despre actualul iubit. ”Da, a mai fost căsătorit”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin a oferit detalii despre noul ei iubit.

Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste. Despre actualul ei iubit a oferit cântăreața de muzică populară detalii la o emisiune de televiziune. Aceasta a explicat că noul ei partener a mai fost căsătorit.

”El nu este persoană publică și cu siguranță dacă a fost un caz asemănător în viața mea, nu va mai exista, pentru că a fost destul de complicată acea perioadă în care eram atât de expusă. De aceea, am început să-mi încercat să-mi țin viața privată deoparte, să nu afle lumea”, a spus artista, potrivit spynews.ro.

„El este pe real, ca meserie. Suntem apropiați ca vârstă. Nu face sală, dar niciodată nu am fost atrasă de bărbații care au mușchi și sunt foarte bine conturați. Gătește. Îi place să facă de toate. Locuim împreună. Da, a mai fost căsătorit, dar nu vreau să detalii despre lucrul acesta”, a adăugat vedeta.

Maria Constantin a mărturisit că deocamdată nu se gândeștre la o nouă căsătorie, dar a afirmat că își dorește o familie și mai mulți copii.

„Nu a existat nicio cerere în căsătorie, las totul să decurgă frumos. Nu exclud posibilitatea, pentru că dacă lucrurile merg bine, până la urmă ăsta e sensul vieții. Îmi doresc o familie, îmi doresc copii. Dacă va fi să se întâmple la un moment dat, nu știu dacă mi-aș dori o nuntă mare. Mi-aș dori să fie ceva restrâns, cu prietenii apropiați”, a mai declarat Maria Constantin, conform sursei citate.

Maria Constantin a fost măritată de două ori și are un copil

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul acesta, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

citește și...