Maria Constantin, dezvăluiri despre viața sentimentală. ”Este cel mai urât lucru posibil care ți se poate întâmpla”

08.01.2021, 16:26
Maria Constantin, dezvăluiri despre viața sentimentală. ”Este cel mai urât lucru posibil care ți se poate întâmpla”
Maria Constantin, dezvăluiri despre viața sentimentală. ”Este cel mai urât lucru posibil care ți se poate întâmpla”

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a vorbit despre viața sa sentimentală și a a explicat ce anume nu suportă din partea unui partener.

Maria Constantin a afirmat că, într-o relație nu suportă ca un bărbat să o mintă. Vedeta a recunoscut, însă, că a fost mințită de multe ori. „Ideea este că am învățat că trebuie sa îmi țin puțin viața personală mai privată. Nu suport la un bărbat să mă mintă! Și dacă ar fi o chestie mult mai gravă, aș prefera sinceritatea și nu să mă mintă. Este cel mai urât lucru posibil care ți se poate întâmpla. Am fost mințită de multe ori”, a declarat Maria Constantin la o emisiune de la Antena Stars, relatează spynews.ro.

Artista a mai spus că cea mai mare diferență de vârstă dintre ea și un partener a fost cea din relația cu omul de afaceri Marcel Toader. De asemenea, cântăreața a explicat că nu ar sta într-o relație doar de ochii lumii. „Cea mai mare diferență de vârstă a fost cu Marcel, era o diferență peste 10 ani. (…) Aș face aceleași alegeri. Chiar dacă am fost judecată de mulți. Eu nu sunt ipocrită să stau într-o relație de dragul lumii. Eu nu sunt genul care să accepte lucrurile astea”.

Maria Constantin a fost măritată de două ori și are un copil

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

De c eva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste. Despre actualul ei iubit a oferit cântăreața de muzică populară detalii la o emisiune de televiziune. ”El nu este persoană publică și cu siguranță dacă a fost un caz asemănător în viața mea, nu va mai exista, pentru că a fost destul de complicată acea perioadă în care eram atât de expusă. De aceea, am început să-mi încercat să-mi țin viața privată deoparte, să nu afle lumea”, a spus artista.

Aceasta a explicat că noul ei partener a mai fost căsătorit. „El este pe real, ca meserie. Suntem apropiați ca vârstă. Nu face sală, dar niciodată nu am fost atrasă de bărbații care au mușchi și sunt foarte bine conturați. Gătește. Îi place să facă de toate. Locuim împreună. Da, a mai fost căsătorit, dar nu vreau să detalii despre lucrul acesta”, a adăugat vedeta.
citește și...